To je to što me zanima!

Pretražili stan i ured Linićeve suradnice, našli 50 slika i zlato

Policija je u petak rano ujutro pretražila ured Željke Marković. Navodno su pronašli 50 umjetničkih slika i zlato. Priveli su ju navodno zbog sumnji da je primala mito
Vidi originalni članak

Riječka policija je u petak ujutro privela Željku Marković, ravnateljicu Direkcije poslovnih objekata riječkog Odjela gradske uprave za komunalni sustav, koja je inače bliska suradnica Slavka Linića i Vojka Obersnela. Iz policije nisu htjeli otkrivati detalje istrage, jer se radi o predmetu kojeg vodi Uskok. Kako piše Večernji list, policija je u petak rano ujutro pretražila njen ured i stan. Navodno su pronašli 50 umjetničkih slika i zlato.

Marković su navodno priveli zbog sumnji kako je kao ravnateljica Direkcije poslovnih prostora primala mito. Posljednje dvije slike iz svoje kolekcije je primila 1. lipnja, što je galerist iz Rijeke priznao Uskoku. Navodno su ju pojedini suradnici nazivali i 'miss 10 posto'. 

Riječki gradonačelnik Vojko Obersnel je istaknuo kako pozdravlja i podržava svaku dobro pripremljenu akciju Uskoka te da treba najstrože osuditi svih kome se dokaže nezakonitost u obavljanju posla.

>>> Više pročitajte u Večernjem listu...

Idi na 24sata

Komentari 12

  • srijeka 23.06.2011.

    Čast vrijednim izuzecima, ali u gradskoj upravi Rijeke radi mnogo maninih i tatinih sinova i kćeri čiji se rad može staviti u navodnike. A toliki ljudi bez zaposlenja bi časno obavljali taj posao. O gđi. Marković već par desetaka godina kolaju priče kao o osobi koja je primala mito. Ona je dolijala, ali - ima ih još koji su poznati po nadimku "mister ...%. Čekamo nastavak! Dragi Obi, veliki broj tvojih sugrađana je znao - nemoguće da nisi i ti!

  • ribić2 18.06.2011.

    Zašto novinar u naslovu navodi čija je suradnica? Dali je Linić znao i odobravao njezi način poslovanja?

  • otto von bleffinger 18.06.2011.

    nije mi jasno zašto baba poput svih ostalih kriminalaca ne nosi lisice na rukama????

Komentiraj...
Vidi sve komentare