To je to što me zanima!

Pretresli mu kuću i našli pušku, metke, duhan, digitalne vage i sef s domaćim i stranim novcem

Policija je prvo uočila dvojicu kako bježe iz kuće, u rukama su držali sumnjive predmete i prilikom bijega su ih odbacili
Vidi originalni članak

U utorak u Gornjem Hrašćanu, čakovečka policija je temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu pretražila dom i druge prostore koje koristi 21-godišnjak. No, prije pretrage policajci su uočili kako se trčeći iz dvorišta obiteljske kuće udaljavaju dvojica muškaraca držeći u rukama sumnjive predmete koje su u jednom trenutku odbacili. 

Brzom reakcijom policajci su ih uhitili unatoč njihovom opiranju i dopremili u PU Međimursku, i utvrdili da su 29 i 26-godišnjaci s područja općine Nedelišće u pokušaju bijega odbacili automatsku pušku i sef u kojem se nalazio domaći i strani novac. Policija je pronašla sef i pušku, a koje su policijski službenici pronašli i oduzeli. 

Tijekom pretrage doma i drugih prostora u Gornjem Hrašćanu pronađene su i od 21-godišnjaka oduzete dvije PVC vreće u kojima se nalazilo oko 28 kg duhana, zračna puška, 37 komada streljiva, dva spremnika za automatsku pušku i dvije digitalne vage. 

Protiv 21-godišnjaka zbog počinjenja kaznenih djela Nedozvoljena trgovina i Neovlašteno posjedovanje izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari te protiv 29 i 26-godišnjaka zbog počinjenja kaznenog djela Sprječavanje dokazivanja, podnijet će se kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu, a policija nastavlja kriminalističko istraživanje.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • bajos41 20.10.2021.

    Digitalna vaga....to se i duhan važe prije motanja....da nebu preveč u cigaretlinu

  • MrDeny1004 20.10.2021.

    Zbilja nitko ne želi napomenuti kako je riječ o Romskoj manjini sa kojima ima toliko problema u međimurju? Katastrofa...

  • Sport10 20.10.2021.

    sta zna dijete sta je zracnica

Komentiraj...
Vidi sve komentare