To je to što me zanima!

Pretučenom muškarcu su preko noći zapalili štagalj

Ozlijeđenih u požaru nije bilo. Mještani sumnjaju da je požar podmetnut jer su se vlasnik štaglja i njegov sin prije par dana sukobili s četvoricom
Vidi originalni članak

U mjestu Grabovnici kod Čazme zapalio se štagalj u noći na nedjelju. Izgorjelo je krovište. U požaru nije bilo ozlijeđenih. Mještani sumnjaju da je požar podmetnut jer su se vlasnik V.B. (50) i njegov sin (23) prije nekoliko dana sukobili sa četvoricom mladića ispred kafića. Mladić (25) tada je slomio ruku M.B., sinu vlasnika štaglja. Otac je priskočio u pomoć ozlijeđenom sinu te je ispred kafića ispalio nekoliko hitaca iz plinskog pištolja. Tada ga je palicom po leđima udario mladić koji je napao njegova sina. V.B. pao je na pod, a napadač i još trojica njegovih kolega nastavili su ga udarati. Napadače su prevezli u Istražni centar u Zagrebu. Vlasnika štaglja tada su s ozljedama opasnim po život prevezli u bolnicu zajedno s ozlijeđenim sinom. Nakon očevida koji je trajao cijeli dan policija je isključila tehnički uzrok požara te sada traže onog koji je podmetnuo požar.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • rt dobre nade 20.06.2010.

    Da ovo nisu onaj otac i sin koje su nedavno cipelarili neki bas u tom kraju,

  • olnada 20.06.2010.

    ludjacka posla

  • stari mudrac 20.06.2010.

    e tu smo ! neki dan sam savjetovao da ih sve treba poslati na čiščenje kanala. da me se poslušalo, štagalj ne bi izgorio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare