To je to što me zanima!

Pretukao djevojku (19) pa je ostavio da leži na cesti u Rijeci

Policija je djevojku našla u gotovo besvjesnom stanju ispred noćnog kluba, Hitna ju je odvezla u bolnicu gdje su joj utvrdili lakše ozljede i pustili je na kućnu njegu
Vidi originalni članak

Policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je u noći na petak ispred noćnog kluba na Viškovu u Rijeci pretukao i ozlijedio 19-godišnju djevojku, koja je zbog zadobivenih ozljeda prevezena u KBC Rijeka.

- Policija je dojavu o remećenju javnog reda i mira zaprimila oko 4.45. Izašavši na teren na kolniku ispred noćnog kluba zatečena je ozlijeđena djevojka gotovo u besvjesnom stanju. Hitnom službom prevezena je u bolnicu gdje su joj ustanovljene lakše ozljede te je nakon pružene pomoći puštena na kućnu njegu - doznajemo iz PU primorsko goranske.

Do svađe i tučnjave između djevojke i nasilnika navodno je došlo još oko 3.30. U njihovom razdvajanju sudjelovalo je više osoba od kojih i djelatnici kluba.

- Kriminalističko istraživanje te traganje za počiniteljem je u tijeku - dodaju iz policije.

- Nigdje ne vidim vijest kako je sinoć oko 3:30 sati ujutro ispred noćnog kluba jedan muškarac pretukao mlađu djevojku koja je imala oko 19 godina. Udario joj je glavom snažno o asfalt jedno dva puta. Zar se to zataškava od strane policije - izjavio je za Fiuman svjedok.

- Djevojka joj je pomagala da se tijekom tog vremena ne uguši, a kasnije je stigla i policija. Takve scene se prilično često događaju, ali nitko ništa ne poduzima - istaknuo je muškarac koji je zamolio za anonimnost.
 

Idi na 24sata

Komentari 196

  • IvanaĐurinec 29.12.2018.

    Otkad je vojska ukinuta tj.neobavezna nema ni pravih muškaraca!

  • 29.12.2018.

    e bas se znaju zabavit?!

  • 29.12.2018.

    Koja je onda svrha Istanbulske konvencije ako se nasilnici ne kažnjavaju?

Komentiraj...
Vidi sve komentare