To je to što me zanima!

Pretukao maloljetnika u Kninu, u kući mu našli zolje i strojnicu

Osumnjičeni zaštitar je u podstanarskom stanu neovlašteno držao arsenal oružja - dva raketna bacača, automatsku pušku i više komada pištoljskog i puščanog streljiva
Vidi originalni članak

U noćnom klubu u Kninu je 5. siječnja oko 2.25 došlo do incidenta kada je 34-godišnji zaštitar iz kluba izbacio maloljetnika koji je razbio čašu. Maloljetniku je zabranio povratak u klub, pa su se ispred kluba verbalno, a potom i fizički obračunali. 

U sukob se uključio još jedan zaštitar iz kluba i maloljetniku su nanijeli teške tjelesne ozljede, zbog kojih je zadržan u bolnici na liječenju.

'MANJE ORUŽJA - MANJE TRAGEDIJA' Rambo iz Ludbrega: Policiji je predao puške, strojnice, metke

Za vrijeme kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 34-godišnjak je policijskim službenicima dragovoljno predao dva raketna bacača, jednu automatsku pušku i više komada pištoljskog i puščanog streljiva i pribora za čišćenje oružja.

Cijeli taj arsenal oružja je neovlašteno posjedovao u vremenu od 10. prosinca do dana predaje u podstanarskom stanu u Kninu.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • POTPEC 07.01.2020.

    PRVO di su inicijali prekršitelja. DRUGO gledajući sliku prekršitelj garant ima još sakriven pištolj. Toliko pištoljske municije imati u kući, a ne pištolj je LAŽ. I NAJVAŽNIJE čemu tajnost i hvaljenje istovrimeno.

  • 33beg33 07.01.2020.

    lik je to zadržao sa snimanja filma o đeneralu

  • 07.01.2020.

    Dobio bi on meni zoljom

Komentiraj...
Vidi sve komentare