To je to što me zanima!

Pretukao sestru, pa je polio vodom i prijetio da će je ubiti

Najprije ju je udario šakom s leđa u predio vrata i glave, a kad je pala na pod više ju je puta udario nogom po tijelu. Tučnjavu je prekinula majka koja je istrčala iz kuće
Vidi originalni članak

U Biogradu kraj Zadra u nedjelju je 32-godišnjak napao svoju sestru, izudarao je šakama i nogama, a zatim polio vodom, zbog čega je priveden na ispitivanje u Općinsko državno odvjetništvo u Zadru.

Sestru je napao nakon što su se sreli u dvorištu. Najprije ju je udario šakom s leđa u predio vrata i glave, a kad je pala na pod više ju je puta udario nogom po tijelu, javlja Zadarski.hr.

U daljnjem udaranju spriječila ga je njegova majka koja je istrčala iz kuće. Sestra je u napadu zadobila lake tjelesne ozljede.

TUČNJAVA NA MATEJUŠKI Krvavo jutro u Splitu: Jednog provalnika zavezao za stup?!

- Osnovano se sumnja da je osumnjičenik potom došao u kuću u kojoj je bila oštećenica te ju je polio vodom i pritom joj ozbiljno zaprijetio da će je usmrtiti što je kod oštećenice izazvalo osjećaj straha i uznemirenosti - navodi u Općinskom državnom odvjetništvu.

Sucu istrage Županijskog suda u Zadru predloženo je određivanje istražnog zatvora protiv 32-godišnjaka zbog opasnosti od ponavljanja na djela i utjecaja na svjedoke.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Maddog 14.05.2020.

    bolje i vodom nego benzinom

  • 13.05.2020.

    Se zna zbog cega?

  • kingdiamond 13.05.2020.

    Koji kreten!

Komentiraj...
Vidi sve komentare