To je to što me zanima!

Pretukao staricu zbog drva: 'Iz uha joj je išla krv, bila je plava'

Na obali Kupe na području Pokupske doline u Karlovcu jučer je pronađena teško ozlijeđena 82-godišnjakinja. Policija je privela muškarca. Istraga je u tijeku
Vidi originalni članak

Na obali Kupe u Kobiliću Pokupskom u nedjelju je pronađena teško ozlijeđena 82-godišnjakinja.

Policija je dojavu dobila oko 11.50 sati, a onda su tamo i zatekli nesretnu ženu. Kako doznaje Radio Mrežnica, ženu je pretukao susjed i to zbog drva.

- Čuli smo ga kako viče: 'Ti si moja drva cepala', a ona mu je odgovarala da nije i zvala ga imenom. Mrcvario ju je, vukao preko ceste, a na kraju smo je pronašli u žbunju kod Kupe. Iz uha joj je curila krv, glava joj je bila u modricama, sva je bila ljubičasta, kažu svjedoci.

Nasilnik je, dodaju, stariji muškarac koji otežano hoda, a živi blizu kapelice. Njega je policija uhitila te i dalje utvrđuje okolnosti događaja.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • DT2311 05.11.2018.

    Pitala baba tipa koliko je metar drva , a on njoj 100 cm a ona ma daj molim te. Tip poludio šta ova ne zna osnove i prebio ju je.

  • lavlje srce 68 05.11.2018.

    Jeli ovo nasilje ili seljačka posla?Ženu od 81 god.ide fizicki napasti.Kukavica seljačka.

  • 05.11.2018.

    Sama policija tvrdi da utvrđuje što se točno dogodilo,..al novinari su već presudili da je dedek kriv....dajte novinari budite točni, istiniti i objektivni..to vam se uči na prvoj godini novinarstva...a za ovaj slučaj ako je netko starac ili starica pa di piše da je odma nedužna i sirota...ovi dvoje su očito susjedi i tko zna zbog čega su se tukli...a iz osobnog iskustva znam kakve bakice odnosno starice znaju biti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare