To je to što me zanima!

Pretukli šamana: Žele me ubiti, idem živjeti u šumu

Luka Hodak zvao je u utorak u 8.45 sati policiju. Prijavio je da ga je na ulici u Saborskom napao i pretukao muškarac. Policija utvrđuje činjenice
Vidi originalni članak

Samozvani šaman iz Saborskog, Luka Hodak, nazvao je u utorak u 8.45 sati policiju. Prijavio je da ga je na ulici u Saborskom napao i pretukao muškarac. Kako nam je rekao Luka Hodak, napao ga je Mile Kovačić, koji je na izborima bio na HDZ-ovoj listi. Hodak tvrdi da ga je Kovačić iscipelario ničim izazvan. Prema Hodakovim riječima član HDZ-a s liste za Saborsko, Milan Kovačić, mu je zadao 6 ili 7 udaraca u glavu. Policija je potvrdila napad, a Milan Kovačić je izjavio da je Hodaka samo jedanput udario.
- Autom se dovezao do mene, stao, izašao van i počeo me cipelariti - tvrdi šaman. Uvjeren je da iza svega stoji politika. Ne misli da ga je Kovačić napao samoinicijativno, već da su ga poslali šefovi iz vrha HDZ-a.
- Osvećuju mi se jer sam ušao u drugi krug izbora, a oni su osvojili samo jedan mandat - kaže Hodak, koji ima svjedokinju. Susjedu Jelenu vozio je na poštu. Otići će u bolnicu da mu slikaju glavu. Ljut je na HDZ i na premijera Sanadera.
- Kako Sanader nije mogao prepoznati Luku? Kako netko mene može smijeniti? Pa, ja sam HDZ! Sve ovo dolazi s vrha, ubojstvo je na vidiku. Već su mi tri puta zaprijetili da će me zaklati. I što ću sad ja? Kupiti pištolj na crno i ubiti ako netko mene dođe ubiti - ljut je i odlučan Hodak. Još jednom je Sanaderu ponudio pomoć.
- HDZ se nek' okrene prirodi i tamo rješava svoje mentalne probleme. A meni preostaje jedino opet u šumu - zaključio je šaman Luka. Ozljede mu se ne vide, ali on kaže da će se vidjeti na rendgenu.
- Sad se ne vide, jer sam preplanuo. Optuživao me je da sam mu psovao mamu, a takve riječi ne postoje u mome vokabularu - kaže Hodak. To je shvatio kao ozbiljnu prijetnju i najavljuje povlačenje kandidature za načelnika općine.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • krizbaher 19.05.2009.

    Kveten! Apsolutni kveten!

  • MpH 19.05.2009.

    Nije ni trebao izać iz šume, a mogao je otić i nazad u pećinu...

  • JerkoKC 19.05.2009.

    Ovaj je na bunikama ,a njegovi stranački kolege na alkoholu i ti nama Hrvatima kroje gaće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare