To je to što me zanima!

Pretukli su Vučićevog brata: Otkaz za petoricu policajaca

Istraga o premlaćivanju Andreja Vučića, Predraga Malog i dvojicu pripadnika Kobri, tjelesnih čuvara Andreja Vučića, završila je u utorak. Policajcima su najavili otkaz
Vidi originalni članak

Petorica policajaca, Predrag Mitrović Fleka, Rade Matić, Predrag Ćirković, Dalibor Đorđević i Dragan Savić, koji su sudjelovali u prebijanju Andreja Vučića, brata Aleksandra Vučića, bit će otpušteni iz policije, javljaju mediji u Srbiji. 

Istraga o izgredu na beogradskoj Paradi ponosa, kada su pripadnici niškog odreda Žandarmerije pretukli Andreja Vučića, Predraga Malog i dvojicu pripadnika Kobri, tjelesnih čuvara Andreja Vučića, završena je jučer.

Petorica policajaca koji su odmah nakon objavljivanja snimka identificirani i suspendirani, saslušani su u istrazi koju su zajednički vodili MUP, Vojnosigurnosna agencija i BIA, civilna sigurnosna služba.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • Behemot 09.10.2014.

    Policajac koji je slikao Vidoševićevu jazbinu sa trofejima dobio je otkaz i 9 mjeseci zatvora. Odnosno političari u Hrvatskoj su se još snažnije zaštitili kako im policija ne bi smetala dok pljačkaju zemlju ..

  • hadzostrogi 08.10.2014.

    Ovako je i kod nas isto, preslikano.

  • car_007 08.10.2014.

    nije niti žandarmerija kao što je nekad bila,kao i kod nas policija...sve naopako

Komentiraj...
Vidi sve komentare