To je to što me zanima!

Preustroj SDP-a: Stranka će imati čak četiri potpredsjednika

Uz dosadašnje potpredsjednike Milanku Opačić i Zlatka Komadinu, za druga dva mjesta kandidiraju Neven Mimica, Željko Jovanović, Boris Šprem i Gordan Maras
Vidi originalni članak

SDP ovog vikenda u Poreču organizira najveće stranačko okupljanje otkako su pobijedili na parlamentarnim izborima. Prema pisanju Jutarnjeg lista, svih 200-tinjak soba u porečkom hotelu Dijamant rezervirano je za 90 članova SDP-a.

Skup će biti zatvoren za javnost a cilj susreta je, kako je najavio glavni tajnik stranke Igor Dragovan, uspostavljanje što bolje komunikacije. 

No, na skupu bi se moglo razgovarati i o predstojećem Glavnom odboru SDP-a ali i o proširenju SDP-ova vodstva. SDP bi mogao uskoro imati četiri potpredsjednika i čak 18 članova Predsjedništva stranke. 

Proširenje bi trebalo, prema nekim izvorima u SDP-u, smanjiti svađe i nadmetanja unutar stranke, pa bi i vlast bila stabilnija.

Prema istim nagađanjima, kako doznaje Jutarnji, uz dosadašnje potpredsjednike Milanku Opačić i Zlatka Komadinu, za druga dva mjesta kandidiraju Neven Mimica, Željko Jovanović, Boris Šprem i Gordan Maras.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • gricic 01.03.2012.

    Kokosari izmisljaju radna mjesta pa ce nam veliki vodja objavit da je smanjio broj ne zaposlenih

  • zdrawe 01.03.2012.

    super, a mogli bi cacica uzet, bar ko pocasnok prvog dopredsjednika..

  • Iveq 01.03.2012.

    crveni kmeri

Komentiraj...
Vidi sve komentare