To je to što me zanima!

Preuzeli ih: Prvi hrvatski vlak s izbjeglicama ušao u Sloveniju

U subotu navečer do Središča ob Dravi na slovenskoj strani ušao je prvi hrvatski vlak s izbjeglicama. Policija ih je preuzela te ih autobusima dalje vozi do Austrije
Vidi originalni članak

Nakon što je Mađarska zatvorila granicu s Hrvatskom prvi vlakovi i autobusi s izbjeglicama prevezli su ljude iz prihvatnih centara do Slovenije. U subotu oko 17 sati u Čakovec je stigao vlak s 1800 izbjeglica koji je ujutro krenuo iz Tovarnika. U Čakovcu je iskrcano njih 600 te su na prijelaze sa Slovenijom prevezeni autobusima, a ostali su nastavili vlakom prema željezničkom prijelazu Macelj i Mursko Središće. 

Zlatko Vrzan/24sata

U subotu navečer do Središča ob Dravi na slovenskoj strani ušao je prvi hrvatski vlak s izbjeglicama. Slovenska policija ih je preuzela te ih autobusima dalje prevozi do Austrije. 

Željko Lukunić/PIXSELL

MUP je izvijestio kako je u Hrvatsku od ponoći do 21 sat ušlo 6162 izbjeglica. U prihvatnom centru u Opatovcu nalazi se 2850 ljudi. I dalje se očekuje priljev izbjeglica iz Srbije. Od početka izbjegličke krize u Hrvatskoj u zemlju je ušlo 192.587 izbjeglica.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • Ostoja zvani PINOKIO_1 18.10.2015.

    u OPATOVCU kaos i nered ko i na granici sa srbijom..austrijanci,slovenci,njemci primaju samo 1500 imigranta na dan...postali smo kamp za imigrante..do kraja tjedna 50.000-70 000 imigranta u kampu...ode turizam

  • Bača 18.10.2015.

    Još danas pale ostojine laži ,a sutra će plan D pod nazivom "Kud puklo da puklo".Istočna granica je nabijena s izbjeglicama s jedne i s druge strane i samo se čeka trenutak kad će početi vijanje po kukuruzima i selima uz granicu.

  • NeNormalan 18.10.2015.

    Dezerteri

Komentiraj...
Vidi sve komentare