To je to što me zanima!

'Preuzmite odgovornost za splitsku gradsku imovinu'

Splitski gradski vijećnik SDP-a Davor Matijević pozvao je u srijedu gradonačelnika Ivicu Puljka da preuzme odgovornost za gradsku imovinu jer ima objekata koji propadaju
Vidi originalni članak

"Pozivam Grad i gradonačelnika da preuzmu odgovornost za svoju postojeću imovinu i osiguraju komunalni red i sigurnu i kvalitetnu uslugu građanima", rekao je Matijević na konferenciji za novinare.

Matijević je podupro gradnju novih garaža, ali je pritom upozorio da u Splitu ima objekata koji propadaju i koje se mora žurno vratiti Gradu pod upravljanje te ih obnoviti i opremiti kako bi se njima koristili građani.

BEZ ČIŠĆENJA U ČISTOĆI Puljak prije 8 mjeseci otkrio uhljebljivanje u Čistoći. Uhljebu je nakon toga produžen ugovor

Spomenuo je više neuređenih parkirališta u Splitu u kojima je čak 450 garažnih i 200 parkirnih mjesta.

Parkiralište na Pujankama nema ni minimalne protupožarne zaštite, rekao je, dodajući pritom da je ono u Papandopulovoj ulici u očajnom stanju i da je na njemu oko 200 garažnih mjesta za koje nitko ne plaća nikakve troškove održavanja.

'TO JE ZA SVAKU OSUDU' Mihanović o Puljku: Ivoševićeva treba tražiti ostavku i staviti u službu za komunalne poslove

Za tri garaže - u Doverskoj i u Tijardovićevoj ulici te kod zgrade Fine Matijević je istaknuo da su u derutnom stanju te kako se sumnja da se u nekima od njih garažna mjesta ilegalno naplaćuju.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare