To je to što me zanima!

Prevarila hotel i rent-a-car: Za 7500 kuna jela, pila i vozila se

Djevojka (24) iznajmila je Mercedes i uplatila polog od 1000 kuna. Lažno se predstavila i vozila ga nekoliko dana. Ostala je dužna 7500 kuna, a uplatila je tek pet i onda nadopisala cijeli iznos
Vidi originalni članak

Mlada žena prevarila rent-a-car, te je platila samo 5 kuna, a preostale brojeve od 7.500 kuna dopisala na uplatnicu nakon uplate, te je prevarila hotel u kojem je jela i pila. 

Varaždinski su policajci dovršili kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakinjom, te je sumnjiče za kaznena djela prijevare i krivotvorenja isprave. Ona je 19. ožujka 2018. godine u trgovačkom društvu u Varaždinu ugovorila višednevni najam mercedesa, te je na ime pologa uplatila 1.000 kuna.

Lažno se predstavila kao predsjednica jednog sportskog društva, iako je znala da to društvo više ne djeluje i da ona nije odgovorna osoba u njemu. Trgovačko društvo koje je prevarila je lani 2. svibnja preko opunomoćenika, osumnjičenoj poslalo opomenu za plaćanje preostalog iznosa od 7.500 kuna.

Nakon toga im je ona poslala uplatnicu iz koje je vidljiva uplata tog iznosa. Međutim, provjerom u izvod prometa po računu trgovačkog društva, utvrđeno je da je ona uplatila svega 5 kuna. Po uplati je dopisala brojeve do potrebnog iznosa. Time je društvo dovela u zabludu da je podmirila čitavo dugovanje.

Sumnjiči je se i da je lani 1. listopada u jednom varaždinskom hotelu jela i pila za iznos od oko 900 kuna, koji je htjela podmiriti skeniranom karticom koja nije glasila na njezino ime. Nakon toga je otišla iz hotela, bez da je platila račun. Protiv nje slijedi kaznena prijava državnom odvjetništvu. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 20.05.2019.

    Djevojka je dobro poznata svima,o njoj se vec pisalo,navodna clanica HDZ-a u kojem nikad nije bila,dalje necu komentirati da ne dobijem odma zuti

  • Gademz_1 16.05.2019.

    Jos se vjerojatno i derala i dodatno zaradila. Ugodno provela vikend

  • AmbrozStubički 16.05.2019.

    Napravila je grešku. Da je prodala unajmljeni auto DORH protiv nje ne bi podnio nikakvu prijavu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare