To je to što me zanima!

"Previše su pričale": Suprugu upucao, papigi odsjekao glavu

Robin Penton ubio je i njihova tri zajednička psa zato jer ih "žena nije dresirala". Nakon ubojstva nazvao je brata kojem je priznao ubojstvo i rekao da će se ubiti
Vidi originalni članak

Amerikanac Robin Penton (53) u državi Alabami ubio je svoju suprugu Coleen (34) i njihovog papagaja jer su, tvrdi, i žena i ptica "previše pričale" .

Svoje objašnjenje napisao je u oproštajnim porukama prije nego što se pokušao ubiti. Sadržaj poruka objavljen je na sudu, gdje je nedavno izveden kako bi mu se odredila jamčevina.

Suprugu je ubio iz vatrenog oružja, a papagaju je odsjekao glavu. Ubio je i njihova tri zajednička psa jer ih "žena nije dresirala". Nakon ubojstva nazvao je brata kojem je priznao ubojstvo i rekao da će se ubiti. Brat je odmah pozvao policiju koja je u Pentonovoj kući našla mrtvu Coleen. Upucao ju je s tri metka , zatukao je grijalicom, te na nju položio cvijeće.

Ubrzo su ga našli policajci. Bio je bez svijesti jer je popio koktel tableta i alkohola . U oproštajnim porukama pisalo je i da je ženi odsjekao nos zbog čega je cijela kuća bila prekrivena tragovima krvi.

- Ubio sam boga u njoj i odvukao ju u kupaonicu. Tamo sam je ubio zajedno sa psima - napisao je u porukama.

Trenutačno je u pritvoru , a sud je odbio zahtjev njegovog odvjetnika da ga pusti uz jamčevinu od pola milijuna dolara, piše NY Daily News .

Idi na 24sata

Komentari 67

  • mama2misa 14.05.2014.

    Sada neka mu pokažu tamo u zatvoru šta znači ubiti boga u nekome...ovo je strašno i ne bi nikome željela ovakvu smrt....

  • _petra_ 12.05.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • blonde 10.05.2014.

    nakon svega ovoga, sada je red na njega i njemu to raditi istim redoslijedom, samo tako se može zadovoljiti pravda...takvi bi zakoni trebali biti, da se ovaj Planet očisti od p.....tih bolesnika-g...va. Sirota žena i ljubimci, stradali su od ruke luđaka, koji nije zavrijedio život koji mu je dati...

Komentiraj...
Vidi sve komentare