To je to što me zanima!

Prevrnuli se u tunelu: Roditelji i kći su preminuli, sin ozlijeđen

Kako doznaje Avaz, poginuli su profesor matematike Srednje saobraćajne škole u Sarajevu Almir Brkić, njegova supruga i maloljetna kći, dok sin ozlijeđen
Vidi originalni članak

Troje ljudi među kojima je i jedno dijete poginuli su u petak ujutro na autocesti kod Sarajeva, izvijestila je lokalna policija.

Tragedija se zbila kada se putnički automobil Ford prevrnuo u tunelu na dijelu autoceste od Sarajeva prema Konjicu. U vozilu je bilo četvero ljudi, a prema dostupnim informacijama riječ je o članovima iste obitelji odnosno roditeljima i dvoje djece.

Kako doznaje Avaz, poginuli su profesor matematike Srednje prometne škole u Sarajevu, njegova supruga i maloljetna kći, dok je sin ozlijeđen.

- U nesreći su smrtno stradale dvije odrasle osobe i jedno dijete. Drugo je dijete ozlijeđeno i upućeno u Klinički centar Sveučilišta u Sarajevu - kazao je glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova županije Središnja Bosna Hasan Hodžić.

Uzrok nesreće se utvrđuje a promet je zbog toga bio satima blokiran.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • bosanac 07.06.2019.

    A jucer su ga optuzili za krivotvorenu diplomu,...nadam se da nema veze s tim, profesore. Da im je laka crna Bosanska zemlja.

  • audi 2.0 07.06.2019.

    Prednji pogon...eto, nije samo bmw kriv radi straznjeg pogona. Sta sad ima za reci onaj Krešimir Mustapič?

  • jabuka5 07.06.2019.

    a joj , Bože , šta je to , moguće brzo vozio .tuga velika .

Komentiraj...
Vidi sve komentare