To je to što me zanima!

Prevrnuo se čamac na Korani: Djevojka (22) se bori za život

U nedjelju oko 16 sati na slapu na rijeci Korani prevrnuo se čamac za rafting. Osim ozlijeđene djevojke u čamcu su se nalazili i muškarci stari 34 i 29 godina
Vidi originalni članak

Teške ozljede opasne po život zadobila je djevojka (22) u nedjelju oko 16 sati u prevrtanju čamca za rafting na slapu na rijeci Korani u Turnju u Karlovcu. Osim ozlijeđene djevojke u čamcu su se nalazili i muškarci stari 34 i 29 godina.

- Na slapu na rijeci Korani prevrnuo se čamac za rafting u kojem su se nalazili 34-godišnjak, 29godišnjak i 22-godišnjakinja. Tom prilikom 22-godišnjakinja je teško ozlijeđena, a ozljede su opasne po život. – priopćila je PU karlovačka.

 

Idi na 24sata

Komentari 65

  • komentator__Luka 06.02.2017.

    život je jedna velika borba

  • MAX 2010 06.02.2017.

    24 sata preporučuje bavljenje svim sportovima svakome bez obzira na dob, spol ili kondiciju.........skakanje s Paškog mosta, pa iz aviona s kišobranom.....

  • leamagnus 06.02.2017.

    Ne mogu shvatiti ove beščutne komentare i njihovu svrhu.Kad se dogodi neka nesreća svi su puni mudrosti "Zašto ovako,zašto onako?To nije tako trebalo i slično.Pitam vas što bi bilo da je riječ o vašoj djeci?Zamislite kako je sada roditeljima?Bi li vam se sviđalo čitati ovako gnusne komantare da se tiču vaših najmilijih?Život je nepredvidljiv.Tko kaže da vam se ne može dogoditi nešto i u sigurnosti vašeg doma.Neki jedva čekaju poput hijena ovakve članke da mogu prosipavati svoje "dubokoumne" komentare.Šutite i nadajte se da se vama i vašima ništa loše neće dogoditi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare