To je to što me zanima!

Prevrnuo se gumenjak: Utopio se muškarac, mladić ozlijeđen

Utvrđeno je kako su brodolomci Hrvati koji su u trenutku prevrnuća plovila kod Poreča bili pod utjecajem alkohola. Mladića (21) je spasio slučajni prolaznik
Vidi originalni članak

S.T. (31) se utopio, a M.G. (21) je ozlijeđen u ponedjeljak oko 20 sati u prevrtanju gumenjaka dugog dva metra u moru ispred Červar porta. 

Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja na moru (MRCC Rijeka) dojavu o tome je dobila putem Županijskoga centra 112 iz Pazina i o tome su obaviještene nadležna Lučka ispostava Poreč i Pomorska policije iz Poreča koji su po dojavi odmah isplovili.

- Zajedničkom istragom djelatnika Pomorske policije i nadležne Lučke ispostave Poreč utvrđeno je kako su brodolomci hrvatski državljani koji su u trenutku prevrnuća plovila bili pod utjecajem alkohola, pri čemu se S.T. (rođen 1983. godine) nažalost utopio, dok je M.G. (rođen 1993. godine) spašen od strane slučajnog prolaznika, Gorana Četojevića, koji je uočivši utopljenika skočio u more te ga izvukao na plažu, gdje su ga preuzeli djelatnici Hitne medicinske pomoći - priopćilo je Ministarstvo pomorstva i prometa.

Tijelo preminulog mladića policija iz Poreča prevezla je u lokalni autokamp. Djelatnici Lučke ispostave Poreč u suradnji s policijom istražuju nesreću. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • tak 15.04.2014.

    Kad procitam ove komentare "uopce ih ne zalim" ili tako slicno, najezim se i pitam se kako netko moze biti tako glup!? Da je netko vas preminuo ili jedva osta ziv isto ga ne bi zalili?? Dajte se malo saberite ako imate imalo mozga u toj glavi.

  • malumunjena 09.04.2014.

    Jedan je bio neplivač i pao u more, kolega je skočio po njega, voda je hladna i na kraju se upravo kolega utopio... Tako da molim vas lijepo sa tim komentarima ''ne, takve uopče ne žalim i sl...i gajbe piva...

  • malumunjena 09.04.2014.

    Ajde ne lupajte glupoti, ja sam iz Poreča i znam dečke...A članak i alkohol na gumenjaku uopče neću komentirati, jer šta 24 može napisati....nemam riječi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare