To je to što me zanima!

Prevrnuti tegljač dizalicom morali vaditi iz provalije

Vozač kamiona u oštrom je zavoju probio ogradu i sletio s ceste u nekoliko metara duboku provaliju. Iz kabine je izašao potpuno neozlijeđen
Vidi originalni članak

Vozač autobusa Žarko Jovanović (27) naišao je u četvrtak na zanimljivu prepreku na cesti. Vozio je rukometaše iz Poreča prema Đakovu. Na staroj cesti Rijeka - Zagreb oko podneva ugledao je kabinu tegljača u zraku. Međutim, nije bila riječ o natprirodnim silama nego o radnicima koji su je na predjelu Kamenjaka dizalicom izvukli iz provalije. Posrijedi je bio tegljač koji je 30. listopada u oštrom zavoju proklizao s ceste. Zbog olujne kiše i neprilagođene brzine probio je zaštitnu ogradu te se zaustavio na boku u provaliji dubokoj nekoliko metara. 59-godišnji vozač iz Rijeke tad je neozljeđen ispuzao iz kabine.
- Najprije su odvojili prikolicu. Trebalo im je samo 20-ak minuta da dignu kabinu i stave je na kamion. Prizor je bio zanimljiv jer je bila riječ o zbilja velikom tegljaču - kaže naš čitatelj Žarko, koji je i sam nekad vozio ovakve grdosije. Promet se tih 20-ak minuta odvijao pored ceste po travi i šljunku.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare