To je to što me zanima!

Preživio napad grizlija: "Čuo sam kako mi kosti pucaju..."

Tomi je imao sreće jer ga je životinja nekoliko sekundi nakon napada jednostavno pustila i otišla. No Tomu i njegovom prijatelju je trebalo nekoliko sati da dođu do prve bolnice
Vidi originalni članak

Tom Sommer (57) i njegov prijatelj su u ponedjeljak ujutro lovili losove u šumama Montane. Naletjeli su na medvjeda koji se upravo hranio mrtvim losom. Od medvjeda su bili udaljeni devet-deset metara. Pokušali su pobjeći no to je životinju još više razljutilo. Imali su sa sobom sprej koji je medvjeda malo usporio. No Tomu je sprej ispao i životinja ga je napala. Onda ga je pokušao upucati pištoljem, ali ga je medvjed zgrabio za ruku. 

- Čuo sam kako mi pucaju kosti. Ugrizao me za nogu, a onda za glavu - kaže Tom koji je imao sreće jer ga je životinja nekoliko sekundi nakon napada jednostavno pustila i otišla. No Tomu i njegovom prijatelju je trebalo nekoliko sati da dođu do prve bolnice. 

- Cijeli život sam lovac i nemam ništa protiv medvjeda. Oni su takvi i oni napadaju. Da sam ga mogao upucati, učinio ih to - kaže Sommer kojeg će cijeli život na napad podsjećati ožiljak. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 08.09.2017.

    U nacionalnom parku Yelowstone, na spreju protiv grizlija piše da je najefikasniji na udaljenosti od 30 cm. Čeka se feedback......

  • humscro 08.09.2017.

    Zajebano je biti lovac,moraš biti tiho da te lovina ne čuje a kad si tiho naletiš na medvjeda...U šumi samo treba biti glasan i nikad nećeš naići na medvjeda,on se na vrijeme skloni.

  • krao_sam_1 08.09.2017.

    Sve ćemo ubiti i istrijebiti. Jedino na privatnim otocima ćemo iz daljine eventualno moći vidjeti životinje. Samo političari će uživati ,ostali kruh bez vode.

Komentiraj...
Vidi sve komentare