To je to što me zanima!

Preživjela djeca tvrde: Vozač je prije nesreće mijenjao DVD

Tijekom putovanja djeca su u autobusu gledali film 'Avatar'. Nekoliko preživjelih mališana roditeljima je ispričalo kako je vozač busa mijenjao DVD prije nesreće
Vidi originalni članak

Istražitelji pokušavaju rasvijetliti uzrok stravične nesreće u Švicarskoj u kojoj je poginulo 28 ljudi, od kojih je bilo 22 djece. Nekoliko preživjelih mališana su roditeljima i osoblju u bolnici ispričali kako je vozač busa neposredno prije nesreće mijenjao DVD, javlja portal HLN. Dio djece također je vidio i učitelja Franka van Kerckhovea kako stoji u prolazu i stavlja DVD.

Tijekom putovanja djeca su u autobusu gledali film 'Avatar'. Dužnosnik švicarske policije Renato Kalbermatten smatra da se radi o pretpostavci i dodaje da tu tezu ne potkrepljuje snimka video kamere u tunelu.

Sva ozlijeđena djeca su identificirana. Ozlijeđeno ih je 24, od kojih je njih šestero u srijedu pušteno iz bolnice. Nakon nesreće troje djece je završilo u komi. I dok se jedno od njih dobro oporavlja, druga dva djeteta su još uvijek u teškom stanju. Od poginulih mališana identificirano je njih 19. U Belgiji će u petak biti dan žalosti.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • nselimo1 16.03.2012.

    Tragedija u svakom pogledu. Teško je nekog izgubiti, a pogotovo na takav način. Teško da če se više itko oporaviti od takvog udarca, cijeli život nositi če to breme na leđima.Laka im zemlja i neka u miru snivaju,neka ih čuvaju anđeli.

  • tulipanjorgovan 16.03.2012.

    Katastrofa. Spomenuo bih i živote malih Sirijaca, Afaginistanaca, Iračana koji svakodnevno ginu. Meni osobno je žao što se manje priča o njihovim žrtvama, njihovi životi nisu manje vrijedni od ovih. Općenito me sram šta san čovik i šta ne mogu kao pojedinac utjecat da pokolj prestane.

  • girica 16.03.2012.

    Teško je naći riječi utjehe za roditelje koji su ovako tragično izgubili svoju djecu i svoje najmilije. Da se zaustavio na kratko dok promjeni DVD, ili da je to obavio drugi vozač ili netko od putnika.... Na žalost , dovoljn je jedan krivi pokret... i evo što se dogodi...!

Komentiraj...
Vidi sve komentare