To je to što me zanima!

Preživjela smrtonosan ugriz pauka, pa dobila 474.000 kuna

Otrovni pauk je Brandi DeLao ugrizao na letu za Južnu Afriku. Umjesto mogućih 1,3 milijuna dobila je znatno manju odštetu jer se kompanija ne može smatrati krivom
Vidi originalni članak

Brandi DeLao (38) na letu za Južnu Afriku proživjela je pravi horor nakon što ju je tijekom leta ugrizao otrovni pauk. Na letu je spavala kada ju je probudio oštar bol u bedru. Ugriz je narastao na veličinu dlana pa je odlučila potražiti liječničku pomoć. Uslijedile su tri komplicirane operacije, a sada čeka i estetski zahvat kako bi uklonili mrtvu kožu i tkivo koje je uništio otrov. 

- Ni najgorem neprijatelju ne bi poželjela ovakvo nešto. Bilo je strašno, nevjerojatno je da ugriz pauka može napraviti toliko štete - rekla je Brandi.

Kompanija je odmah poslala zrakoplov na pregled kako bi bili sigurni da se nisu razmnožili. Stručnjaci su procjenjivali kako bi Brandi mogla dobiti do 1,3 milijuna kuna kompenzacije, no nagodba je pala na 474.000 kuna - kompanija Delta Airlines ne može se smatrati krivom je se ne zna od kuda je pauk došao, piše TNT Magazin.



Idi na 24sata

Komentari 23

  • strelica 07.09.2012.

    Prošla je dobro kako joj je moglo biti. Dakle sada može reći da je sretnica. Em se izvukla em ka da je dobila na loto.Očekivala đek pot dobila bingo.

  • user_92977 07.09.2012.

    Da je nju ugrizao Australski Sidnejski pauk nebi došla živa do odredišta :D

  • Capafiori 07.09.2012.

    Trebala se voziti Croatia airlensom, dobila bi nogu u dupe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare