To je to što me zanima!

Prgomet: Baš sve ispite sam položio, nisam kupio diplome

Smatram da svaka javna osoba treba dati informacije o svom školavanju stručnoj i akademskoj izobrazbi, rekao Prgomet dodajući kako nema ničega što bi tajio
Vidi originalni članak

Smatram da svaka javna osoba treba dati sve informacije o svom školavanju stručnoj i akademskoj izobrazbi, rekao je u petak na konferenciji za novinare Drago Prgomet, zamjenik glavnog predsjednika HDZ-a te je opovrgnuo optužbe da je na sumnjiv način postao liječnik. Dodao je da nema ničega što bi tajio i skrivao.

Jutarnji list piše da je Prgomet na konferenciji novinarima priložio uvjerenje o diplomiranju iz Banja Luke, iz čega se vidi da je diplomirao u Banja Luci 1. 10. 1990., te diplomu Medicinskog fakulteta u Banja Luci s prijepisom svih ocjena. Prgomet je zatim priložio i rješenje Medicinskog fakulteta u Zagrebu kojim mu se odobrava prijelaz u petu godinu studija, zatim diplomu o završenom poslije diplomskom uz kojeg stoji da je magistarski rad uspješno obranio 24. veljače 1995., te time je stekao stupanj magistra znanosti.

Također priložio je diplomu o stjecanju doktorata znanosti 4. srpnja 1996., te diplomu zagrebačkog Medicinskog fakulteta koju je stekao 24. srpnja 1996., te uvjerenje o specijalizaciji i ugovor o specijalizaciji te potvrdu da je Prgomet izabran u znanstveno-nastavno zvanje izvanrednog profesora. 

Prgomet je rekao i kako se svi ti podaci mogu provjeriti na Medicinskim fakultetima u Zagrebu i Banja Luci. 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • zof 19.01.2013.

    Molim vas sve pogledajte izraz lica onome na slici desno od Prgometa. Vidi se koliko i on vjeruje u to što Prgomet priča...ha, ha, ha...

  • Cro Cop 19.01.2013.

    Jos jedna SDP-ova podvala i izmisljotina, ali nece im to pomoci, nisu vazne diplome, vazno je znati dobro raditi svoj posao, sta vrijede sve Milanoviceve diplome kad nema pojma ni o politici a jos manje o gospodarstvu.

  • zof 18.01.2013.

    Ako Milijan Brkić Vaso, glavni tajnik HDZ-a može prepisati diplomski rad i na prevaru diplomirati u 5 minuta, onda može i Drago Prgomet diplomirati, magistrirati i doktorirati u jednom danu. Zašto? Brkić je policajac a Prgomet je doktor. Pametniji je. Dobro je da su oba u HDZ-u, tako da ljudi kojima treba brza diploma znaju adresu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare