To je to što me zanima!

Prgomet Glogoškom: 'Učinio sam najviše što sam mogao'

Mislim da sam napravio najviše što sam mogao, a to je da sam sudjelovao u ratu kao dragovoljac - u ratu koji je, hvala Bogu, odavno završio, izjavio je Prgomet
Vidi originalni članak

Drago Prgomet, zamjenik predsjednika HDZ-a  odgovorio je Đuri Glogoškompredsjedniku Udruge stopostotnih ratnih vojnih invalida, na prozivanja da nije ništa učinio za branitelje.

Mislim da sam napravio najviše što sam mogao, a to je da sam sudjelovao u ratu kao dragovoljac - u ratu koji je, hvala Bogu, odavno završio, izjavio je za HRT Prgomet.

Jandroković: Prgomet je iznio svoje stajalište, ne od HDZ-a

Član Predsjedništva HDZ-a Gordan Jandroković izjavio je kako je Prgomet, koji je na svom blogu pozvao branitelje iz Savske da prekinu prosvjed, iznio svoje osobno stajalište, a ne stajalište stranke koja i dalje podupire zahtjeve branitelja.

Patrik Macek/PIXSELL

'Razmišljanja bliža nekom trećem putu nego politici HDZ-a'

Prema njegovim riječima, u Prgometovu tekstu ima i nekih drugih stavova koji se ne tiču samo hrvatskih branitelja. 

- Tu bih želio naglasiti da HDZ neće mijenjati svoju politiku i ostaje stranka desnog centra te će zajedno sa svojim koalicijskim partnerima pobijediti na idućim parlamentarnim izborima, a takva razmišljanja bliža su nekom trećem putu nego politici HDZ-a - komentirao je Jandroković.

Ipak, u HDZ-u tvrde da za Prgometa neće biti sankcija

Na novinarski upit o tome kako to da stranka ima jedno stajalište, a zamjenik predsjednika stranke drugo Jandroković je uzvratio: 'HDZ je demokratska stranka, imamo 220.000 članova, postoje oni koji javno iznose svoje stavove, naravno što je viša pozicija to je veća odgovornost, ali apsolutno nikakvih sankcija neće biti'.

Klemm o Prgometu: Ne želim komentirati plaćenike koji ne rade u interesu branitelja

Jurica Galoić/PIXSELL

Josip Klemm, predsjednik Udruge specijalne policije i jedan od vođa prosvjednika poručio je da ne želi komentirati sve one koji su, na žalost, plaćenici i koji su podložni politici i određenim političkim grupacijama, te ne rade u interesu hrvatskih branitelja.

Idi na 24sata

Komentari 202

  • KaĿea 06.02.2015.

    S obzirom da Jandroković komentira izjavu dr. Prgometa, njega (Jandrokovića) ne treba nikako uzimati za ozbiljno. Polako, korak po korak, skdaju se maske, očito se zabavi bliži kraj. Što će Kolinda jadna s njima, ne znam.

  • brođanin 1_1 04.02.2015.

    Gospodo kada se spomene ime dr. Drage Prgometa ustanite u znak poštovanja,to je čovijek koji je pomogao više braniteljima od svih koji se u Savskoj naslikavaju,prvi je u Hrvatskoj doktorirao ratnu kirurgiju lica (uho,grlo,nos) i mnogi branitelji danas zahvaljujući njemu izgledaju kao ljudi,a ne spodobe,dragovoljac je od prvog dana,liječnik s prve crte,omiljen bio među borcima i suradnicima,bio Načelnik saniteta Taktičke grupe Posavina,tko imalo zna o ratu zna o čemu pišem,brigadir HV 100% zasluženo....dr.Prgomet je gospodin u najširem smislu te riječi

  • colonelo 04.02.2015.

    ... HDZ je bio izvor dragovoljaca i branitelja, prvi redarstvenici, ZNG - sve se to novačilo iz naše stranke i uvijek će naša stranka biti uz branitelje ... Prgomet igra svoju igru i od volje mu ... prosvjed u Savskoj se nastavlja ... strpljivo čekamo svoje smjene i dok god se naši zahtjevi ne ispune ... strava ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare