To je to što me zanima!

Prgomet: Karamarko i ja ćemo odlično funkcionirati u HDZ-u

Nije želio potvrditi je li se Milanović javio Karamarku oko postizanja konsenzusa o pitanjima od nacionalnog interesa, ali je rekao kako će sigurno postići konsenzus
Vidi originalni članak

Tomislav Karamarko kao predsjednik i ja kao potpredsjednik HDZ-a odlično ćemo funkcionirati, zaključio je Drago Prgomet u Vijestima 24sataTV-a. Rekao je kako ne bi rekao da su novo vodstvo stranke Karamarkovi ljudi, već da su svi HDZ-ovci s jednim zajedničkim ciljem. 

- Rezultati će pokazati koliko smo dobri i koliko vrijedimo - rekao je Prgomet. 

Komentirao je i svoj "nedostatak" što nije saborski zastupnik rekavši da to ne vidi kao prepreku jer postoji još mogućnosti kako se može politički afirmirati. 

Nije želio potvrditi je li se Zoran Milanović javio Karamarku vezano za postizanje konsenzusa o pitanjima od nacionalnog interesa, ali je rekao kako će sigurno postići konsenzus o pitanjima vanjske politike, Hrvata u BiH, i EU.

- Bitno je da se u temama od nacionalnog interesa postigne konsenzus - zaključio je Prgomet.

Rekao je i da će sigurno formirati "Vladu u sjeni", ali još nisu razgovarali o kadrovima i kada će to biti. Planiraju formirati ekspertne grupe koje će imati odgovore na poteze vladajućih, ali i promovirati i HDZ-ove ideje. Na pitanje s kim će koalirati na sljedećim parlamentarnim izborima, rekao je da je HDZ demo-kršćanska stranka desnog centra i da će tražiti takve partnere.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • zenga2 25.05.2012.

    A biber služi zato kada on Kara-Marku sjedne u krilo, Marko mu metne biber pod nos , on počne kihat i repetira mu K...c kao pištolj. samo pumf, pumf , pumf , ovaj sipa biber a ovaj kiše i repetira.

  • borko_farkas123 25.05.2012.

    podupirem predhodni članak.Prije nekoliko dana reko sam da če se slizat i slizali su se.Živjela koža,lanci,zakovice itd.

  • zenga2 25.05.2012.

    Joj , sada se grle a kada se počnu ljubit, pa Kara-Marko obuče svoj sexy borbeni komplet , rimska kaciga s crvenom četkom na sredini,kožne tange sa nitnama , a take nitne je imao Samson na kožnoj narukvici kada je ubijao lavove,i vrećica sitno mljevenog bibera, pa ga metne Prgometu pod nos da kiše.Drugi puta ću objesnit zašto mora kihat. Uh što se grle i vole kao zadružni konji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare