To je to što me zanima!

Nije odgovorio na ponude: 'Mi sigurno nećemo izdati birače'

Drago Prgomet, kandidat Mosta u I. izbornoj jedinici i bivši zamjenik Karamarka u HDZ-u rekao je kako mu je drago da je Milanović počeo govoriti o reformama
Vidi originalni članak

Obećajmo, nećemo izdati vaše povjerenje. Danas je jedinstvena prilika za nešto kvalitetno, jednu veliku promjenu koja se može dogoditi za Hrvatsku i za njezinu bolju budućnost. Vjerujem i nadam se da su danas svi političari u svim drugim strankama dobro svjesni toga. Želimo graditi bolju Hrvatsku i ne očekujemo hvalisanja i tapšanja po ramenima. Mi smo u ovu priču ušli da bi se promjene dogodile. Hvala hrvatskim biračima, mi vas sigurno nećemo izdati! - rekao je Božo Petrov nakon objave prvih neslužbenih rezultata i nakon obraćanja Zorana Milanovića i Tomislava Karamarka.

Nakon više od 50 posto obrađenih biračkih mjesta rezultati su pokazali da Most ima 19 mandata što ih je učinilo najpoželjnijim partnerom i za lijevu i za desnu opciju. 

Drago Prgomet, kandidat Mosta u I. izbornoj jedinici i bivši zamjenik Tomislava Karamarka u HDZ-u, rekao je kako mu je drago da je premijer Milanović barem večeras počeo govoriti o reformama:

- Četiri godine mu za to nisu dovoljne. No, mi smo spremni razgovarati sa svima koji žele prihvatiti reforme. Hrvatska nema vremena za slavlje. Nitko iz Mosta ne boji se preuzimanja odgovornosti za ono zbog čega smo kao politička platforma nastali - rekao je Prgomet.

Naglasio je kako Most ne želi pristati ni na kakve sukobe ni ideološke podjele.

- Ova država nema vremena za čekanje. Stabilna Hrvatska na prvom nam je mjestu - poručio je Prgomet.

Idi na 24sata

Komentari 156

  • tiha voda_492 09.11.2015.

    MOST cine ljudi politicari koji ce se dati onome tko vise plati... imaju ogromnu sansu preokrenuti cijelu Hrvatsku naopacke i napraviti puno bolji zivot svima ali nece jer su politicari.. prikloniti ce se onoj stranci koja vise ponudi a za iduce izbore nece vise dobiti niti jedan glas,nestati ce s politicke scene... daj boze da ostanu vjerni onome sto su potpisali kod javnog biljeznika i ne priklone se niti jednoj stranci... ako se ponove izbori mogli bi biti i sami pobjednici novih izbora... kad narod vidi da postoji treca opcija,da postoji most prema boljem zivotu u Hrvatskoj lako moze se preokrenuti i dati svoj glas njima... HDZ i SDP ce sve zivo obecati Mostu ali nece nista ispuniti... kada bi napravili reforme stranke bi se raspale.. reforme bi najvise stetile SDP i HDZ, svuda su njihovi uhljebi i podobnjaci... rijesiti se njih beskorisnih 100.000 i osloboditi drzavni proracun za rast gospodarstva to je utopija a to je osnova za pocetak obnove Hrvatske... a za ostalo vise nema sanse...

  • Tabasco Pit 09.11.2015.

    Hoćete izdat ili ako više volite koalirat, vlast je slast povjerenje može i propast.

  • DIgad 09.11.2015.

    pitam se zašto stranka MOST nema svoju stranciu, gdje su opće informacije o toj stranci, Kliknula sam na Statut Mosta međutim, izbacuje me i i piše da ta stranica ne postoji!. Znakovito! ili ne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare