To je to što me zanima!

Pri izlijetanju s ceste udario u drvo pa ispao iz auta i poginuo

Vozač je automobilom sletio s ceste te udario u drvo. Ispao je iz automobila, a od zadobivenih teških ozljeda preminuo je na mjestu. Još se ne zna njegov identitet
Vidi originalni članak

Vozač automobila poginuo je u prometnoj nesreći u ponedjeljak oko 23 sata na cesti Ližnjan - Šišan.

Nepoznati vozač upravljao je automobilom BMW, pulskih registracijskih oznaka. On je pri izlasku iz oštrog lijevog zavoja, zbog neprilagođene brzine izgubio, nadzor nad automobilom te prešao na suprotnu stranu kolnika, javlja istarska policija. Potom je sletio izvan kolnika i prednjim dijelom vozila udario u stablo od kojeg se odbio. Vozač je ispao iz automobila, a od zadobivenih teških ozljeda preminuo je na mjestu.

Tijelo vozača je prevezeno na Odjel patologije radi obdukcije i utvrđivanja identiteta.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Mali Darak 30.04.2013.

    Ma koji pusti BMW ima veze , poginuo moj susjed u Vlaškoj na biciklu starom 10 god , dečko bio sa 32. god magistar bio-kemije na Ruđeru , jednostavno pao , udario glavom u rubnjak i umro drugi dan , nije bio" tatin " sin , nije vozio BMW , jednostavno se dogodilo , sudbina i splet okolnosti . Ne treba za nesreću puno , svima se može dogoditi , teško onima kome se to desi .

  • Mali Darak 30.04.2013.

    Još jedan mladi život odlazi a tuga i bol ostaje , nije važan razlog , nije važan krivac , nije važan BMW ili VW , nije važno ništa , jedino što je važno da povratka nema . Iskrena sućut obitelji a dečku pokoj vječni .

  • špiro22 30.04.2013.

    Necu se osvrtat na bolesne komentare,a ima ih!!! Samo cu rec da je poginula osoba kakvih je danas malo,malo tj.prava rijetkost !!! Marko prijatelju vjerujem da si sada na nekom boljem mjestu jer to zasluzujes!!! R.I.P. srest cemo se mi opet!!! Suosjecam s obitelji!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare