To je to što me zanima!

Prihvatili ostavku Slavice i čekaju daljnju istragu

Predsjedništvo vatrogasne zajednice županije Šibensko-kninske prihvatilo je njegovu ostavku na mjesto županijskog vatrogasnog zapovjednika
Vidi originalni članak

 Ipak nisu se upuštali u ocjenu njegova rada, nego je prihvaćanje ostavke obrazloženo samo time što Slavica 'zbog okolnosti u kojima se nalazi ne može obnašati tu dužnost'. Predsjedništvo VZŽ za sada nikog ne okrivljuje za stradavanje vatrogasaca, već inzistira na istrazi koja ća tek utvrditi čija je odgovornost. Ipak, znakovito je da na sastanku usvojen prijedlog da se 'radi zaštite gasitelja' više na požarište ne odlazi helikopterom. Utvrđeno je, naime, da su postrojbe 'izvršavale preuzete obveze' i 'sve intervencije provele sukladno standardnoj proceduri', svih 1196 intervencija tijekom proteklih osam mjeseci.
- Kobno gašenje požara na Kornatu 30. kolovoza provedeno je na isti način kao i sve prethodne intervencije na otocima - navodi se u priopćenju te naglašava kako 'radi zaštite gasitelja Vatrogasna zajednica županije predlaže da se ubuduće u intervencijama ne koristi helikopterski transport, na način na koji je to učinjeno 30. kolovoza 2007. godine'.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • jelena- 18.09.2007.

    nije ni njemu lako...

  • LEILA 18.09.2007.

    NE BI BILA NA NJEGOVOM MJESTU NEKA MU BOG POMOGNE

Komentiraj...
Vidi sve komentare