To je to što me zanima!

Prijatelja je ubo nožem u rame nakon svađe u kafiću

Muškarci su naručili piće. Često su zajedno pili u kafiću Palermo. Nakon 20-ak minuta su se počeli udarati šakama. Jedan je otišao po nož i vratio se
Vidi originalni članak

U kafiću Palermo u Ulici sv. Antuna u Slavonskom Brodu dva su se prijatelja (46 i 44 godine) potukla dvadesetak minuta nakon što su u ponedjeljak navečer naručili prvo piće.
- To su nam stalni gosti i mislim da su dobri prijatelji. Došli su i sjeli na terasu i koliko sam vidjela nisu bili pijani. Naručili su piće i nakon dvadesetak minuta počeli su se tući šakama za stolom. Pošto su izmijenili nekoliko udaraca, 46-godišnjak je ustao i otišao. Poslije desetak minuta došao je i prišao prijatelju koji je i dalje sjedio za stolom. Prišao mu je sprijeda i nožem ga ubo u desno rame. Rekao mi je da zovem policiju, ali sam mu rekla da ću prvo zvati vlasnika. On je u međuvremenu zvao policiju i sam se prijavio. Ubodeni se držao za rame i jako krvario tako da ga je jedan od gostiju stavio u auto i odvezao u bolnicu - priča konobarica Palerma koja nije htjela otkriti identitet. Doznajemo da je ubodeni gost završio na Odjelu intenzivne njege, odakle je u utorak ujutro prebačen na odjel kirurgije i da mu je stanje stabilno.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • PapaŠtrumpf 26.05.2009.

    \'ko će koga ako ne svoj svoga ! Opet će oni piti zajedno....

Komentiraj...
Vidi sve komentare