To je to što me zanima!

Kobno slavlje: Nakon pijanke jedan mrtav, a drugi nestao

Prelog: Slavili su rođendan na otočiću. Tri prijatelja krenula su kući, a čamac se prevrnuo. Tihomir Šimunković (47) se utopio, a za Marijom Hercegom (33) tragaju
Vidi originalni članak

Subotnje druženje desetak prijatelja koji su se zabavljali u vikendici na dravskim otočićima kraj Preloga završilo je tragično. U akumulacijskom jezeru HE Dubrava utopio se Tihomir Šimunković (47) iz Ivanovca blizu Čakovca, a Mario Herceg (33) iz Vrbanovca je nestao. Oni su s Mladenom Bohnecom bili u čamcu koji se prevrnuo. Mladen je otplivao do otočića i spasio se.

- Često smo boravili u prirodi uz Dravu i družili se. Oko 19 sati muž, kći, njezin dečko Mario i ja odlučili smo se vratiti kući, a na otoku su ostali Tihomir i njegova supruga Alma - rekla je Nevenka Bohnec (45) .

No društvo je imalo drugačije planove. Ponestalo im je vina i htjeli su ga još nabaviti. Dogovorili su se da im ga donesu Mladen i Mario kad žene ostave doma.

- Moj suprug i zet vratili su se oko 21 sat s tri litre vina na otočić, a kći i ja ostale smo kući. Pili su do nešto prije ponoći, a onda su se odlučili vratiti čamcem. Alma je ostala prespavati na otočiću. U samom startu Tihomir je na svom velikom motornom čamcu nabio gas pa je zbog velike brzine čamac počeo gubiti orijentaciju i prevrnuo se. Sva trojica su se držala jedno vrijeme, a onda se moj suprug Mladen odvojio i uspio spasiti. Otplivao je na jedan od otočića. Ujutro ga je otišao tražiti naš prijatelj i uspio ga je naći. Tad je počela uzbuna, ali već je bilo oko 10 sati - rekla je uzrujana Nevenka i dodala kako kćerina dečka Marija još traže.

Plutajući čamac našli su nizvodno. Tihomir je mrtav ležao s pola tijela u čamcu, a pola u vodi. Nevenka je potvrdila da je alkohol u svemu odigrao veliku ulogu jer se te večeri puno popilo.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • user_94908 31.03.2011.

    kako ljudsko biće može napisati tako bešćutan komentar na takvu tragediju, zbilja nemaš nimalo osjećaja ni srca!!!!!

  • djura00 28.03.2011.

    osobno poznam marija i znam da je bio jako dobar dečko..nije zaslužio takvu sudbinu...R.I.P...obitelji poginulih iskrena sućut..nitko nezna tko je od nas sljedeči na redu...zbog toga bi mogli biti malo oprezniji sa takvim komentarima,kakve su ispalili žižula i almaminjo

  • user_94195 28.03.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare