To je to što me zanima!

Prijateljska utakmica: Šakom nogometašu umalo izbio oko

Igrač Vala Branko Čubrilo u poluvremenu je s leđa prišao kapetanu Zagore Anti Miliću i šakom ga udario u lijevo oko te nakon toga pobjegao sa stadiona
Vidi originalni članak

Potres mozga i ozljeda rožnice epilog su subotnje prijateljske nogometne utakmice ekipa Val i Zagora u Kaštel Sućurcu. Igrač Vala Branko Čubrilo u poluvremenu je s leđa prišao kapetanu Zagore Anti Miliću i šakom ga udario u lijevo oko te potom pobjegao sa stadiona. Milić je bio u nesvijesti, iz oka mu je šikljala krv, a uprave klubova jedva smirile igrače.

- NIsam ga vidio jer mi je prišao s leđa. Samo sam osjetio udarac blizu oka i pao u nesvijest. Istina je da smo na terenu psovali jedan drugoga, ali ovo je kukavički - ispričao je MIlić. Zavoj će na oku nositi najmanje tjedan dana.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mata1 24.08.2011.

    e kastela ako je tako ond je uredu.sta ga ima provocirat i vrijedjat na prijateljskoj utakmici...nikako a ne na takvoj igri.to provociranje mrzim kod igraca,provociraj sportski a ne ovako..

  • kastela_1 23.08.2011.

    nije kaštel sućurac nego kaštel stari na stadionu nk,,Val,, i nije istina da mu je Čubrilo priša sa leđa nego ga je doćekao licem u lice a Milić mu je opsova mater srpsku i ovaj je na to poludio a ujedno ga je Milić cijelo 1.poluvrijeme provocirao na nacionalnoj osnovi..

  • PMF 087 23.08.2011.

    "Sve su to komunjare krive";-)) ko i obicno za sve sto ne valja kod nas;-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare