To je to što me zanima!

Prijateljski gradovi: Gotovina "spojio" Mali Lošinj i Prelog

Grad Prelog i Mali Lošinj potpisali su povelja o prijateljstvu dvaju gradova, a počasni građanin oba grada postao je general Ante Gotovina
Vidi originalni članak

Delegacija Grada Preloga na čelu sa gradonačelnikom Ljubomirom Kolarekom i predsjednikom gradskog vijeća Goranom Gotalom, uveličala je u petak Dan Grada Malog Lošinja temeljem dugogodišnje suradnje na gospodarskom i društvenom području koju ova dva grada imaju. 

Predstavnici kulturno umjetničkih udruga grada Preloga i poznati međimurski pjevač Mirko Švenda Žiga uljepšali su taj svečani dana Malog Lošinja tradicionalnim međimurskim pjesmama i plesom. Također, kao što su i ministar Capelli i gradonačelnik Kolarek istaknuli nužno je povezivanje "zelene" i "plave" Hrvatske, tako da su poljoprivredni proizvođači s područja grada Preloga prezentirali Lošinjanima delicije kao što su meso s tiblice, čvarci, kravlji sir, međimursko vino, orehnjača i mnoge druge autohtone proizvode koji se mogu ponuditi u turističkoj sezoni.

Minstar Capelli je između ostalog istaknuo da takvu suradnju treba preslikati i na ostatak Hrvatske. 

Prelog i Mali Lošinj potpisali su povelja o prijateljstvu dvaju gradova, a počasni građanin oba grada postao je general Ante Gotovina.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Spreman_3 13.11.2016.

    Nas Ponos i hvala mu na svemu !!!

  • Eraser_1 12.11.2016.

    Gotovina, ajd nam lijepo reci koliko si para lapio tijekom i nakon rata??? Isto pitanje vrijedi i za ministra Krsticevica??? Ajd sad me lijepo popljujte. Ali su to cinjenice

  • Budni 12.11.2016.

    mr Trobec ne kakaj! Jer se odmah znade koliko imaš krvnih zrnaca!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare