To je to što me zanima!

Prijavio da ga žena (37) tuče i zlostavlja, policija ju je privela

Sve je kulminiralo 11. veljače nakon što mu je bivša supruga zaprijetila da će ga ubiti. Kako ga je žena maltretirala pred njihovo troje djece, prijavili su je i za zlostavljanje djeteta.
Vidi originalni članak

Zagrebački policajci dovršili su obradu nad ženom (37) s područja Maksimira - Peščenice koju sumnjiče za prijetnje i nasilje nad bivšim suprugom (34). Muškarac je policiji prijavio da ga žena od veljače 2009. godine do veljače ove godine psihički i fizički zlostavlja u njihovom stanu. Sve je kulminiralo 11. veljače nakon što mu je bivša supruga zaprijetila da će ga ubiti. Kako ga je žena maltretirala pred njihovo troje djece, prijavili su je i za zlostavljanje djeteta. Nakon obrade predali su je pritvorskom nadzorniku.


Idi na 24sata

Komentari 56

  • paradigma_1 26.02.2012.

    ha ha ha možda je sado-mazo brak he he

  • zelot 26.02.2012.

    Vidim ja neki komentatori napadaju jadnog čovjeka da zašto se nije branio, zašto on nju nije pretukao. Vi niste normalni. Ja odajem čovjeku priznanje što je imao hrabrosti nazvati policiju iako u većini slučajeva policija jednako kao i neki komentatori na takve slučajeve reagira s podsmijehom. Smijete li se i kad muškarac zlostavlja ženu? Jeste li se smijali kad je onaj zatukao ženu na smrt i bacio je pokraj kontejnera? Što se ona nije branila? Sram vas može biti. Nasilje ne poznaje spol i nadajte se da se nikad nećete naći u ulozi žrtve.

  • Jelena12 25.02.2012.

    Hajde da sam i to doživjela, svaka čast, udri, udri, udri do zore....

Komentiraj...
Vidi sve komentare