To je to što me zanima!

Prijavio HAC radi nezakonitog zapošljavanja pet direktora?

Kovačević je istaknuo kako traži inspekcijski nadzor nad nelegalnim zapošljavanjem te poništenje i pokretanje prekršajnog postupka protiv odgovornih u HAC-u
Vidi originalni članak

Bivši saborski zastupnik Pero Kovačević podnio je prijavu Državnom inspektoratu zbog navodnih nezakonitih zapošljavanja pet direktora u HAC-u. HRT javlja kako se očekuje da će se u slučaj uključiti i Državno odvjetništvo. Kovačević je istaknuo kako traži inspekcijski nadzor nad nelegalnim zapošljavanjem te poništenje i pokretanje prekršajnog postupka protiv odgovornih.

Bivši zastupnik je predložio i da se ispitaju sva zapošljavanja od imenovanja nove uprave HAC-a. Očekuje i da će Državni inspektorat i mjerodavna tijela provesti ispitivanje i u ostalim državnim i javnim poduzećima jer, kako kaže, ima informacije o novim zapošljavanjima.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • direktor006 30.03.2012.

    A što ste toliko napali HAC??? Ista priča je i sa Autocestom Rijeka-Zagreb! Provjerite kako se tamo isto izrotiralo i kako se zapošljavaju ljudi koji nove Vlade. Novi predsjednik uprave stavlja ljude bez ikakvih natječaja.

  • Car Mrgud 26.03.2012.

    Svaka ti dala,Pero,ali u HACu se to radi godinama,a ti se tek sada razbudio i progledao?

  • kozaribok 26.03.2012.

    E moj Pero pa oni tako štede,biraju si ljude od povjerenja,i ja to donekle razumijem,ali nakon 4 godine mandata ako ništa ne naprave fino bi ih trebalo nagraditi sa po 20 g robije,pa izvolite momci u politiku,dosta je prodavanja magle više

Komentiraj...
Vidi sve komentare