To je to što me zanima!

Prije je bila pjevačica, a onda je ušla u politiku da sruši Tadića

Nevena Adžemović u politku je ušla kao članica Nove Srbije. Planira se boriti protiv nezaposlenosti, a svjedočenje na suđenju Joci Amsterdamu ne želi komentirati
Vidi originalni članak

Nevena Adžemović, bivša članica grupe Models, ušla je u politiku i to kao članica Nove Srbije, a glavni motiv aktivnog uključivanja u politički život bio joj je rušenje režima Borisa Tadića. 

Nova zastupnica planira se zalagati za smanjivanje nezaposlenosti i siromaštva, estradnu karijeru je završila i ne pjeva na okupljanjima svoje stranke, a u intervjuu za Press nije imala komentar na pitanje o suđenju Joci Amsterdamu na kojem je bila svjedok. 

Iako je navikla na slobodniju garderobu, sad će ju prilagoditi novoj funkciji. Sreću i uspjeh u karijeri poželjele su joj i bivše kolegice iz grupe.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • martina2607 18.08.2012.

    o moj biže.... znači trebaš biti samo poznata osoba i samo tako ući u politiku... aha, ja ću se mučiti s tim pravom i mučiti se za diplomu, a ona se sjtila kako bi mogla u politiku?! ja ne vjerujem... kamo samo ovaj svijet ide.?? :/ užas... ovo je dno dna..

  • Brane_1 17.08.2012.

    Evo još jedne jebačice, ovog puta u politici... Ali kažu, politika je ionako kurva, tako da smatram da će se dotična na novom radnom mjestu snaći kao riba u vodi...

  • dan je lijep 17.08.2012.

    Da srusi Tadica... sa ceg?? sa stolca???

Komentiraj...
Vidi sve komentare