To je to što me zanima!

Prije nego što je džipom ubio motociklista imao 35 prekršaja

Unatoč prijavama suvlasniku tvrtke One2Play Dejanu Maćešiću (43) nisu oduzeli dozvolu. Iz evidencije se vidi da je gotovo svake godine barem jednom bio prijavljen
Vidi originalni članak

Dejan Maćešić, suvlasnik tvrtke One2Play, od 2000. godine skupio je čak 35 prijava zbog prometnih prekršaja, piše Večernji list

Vozio je pijan, bez vozačke dozvole, vozio je neregistrirani auto, nepropisno se parkirao na pruzi i prebrza vožnja samo su neki od prometnih prekršaja u Maćešićevom dosjeu. No, unatoč tome još uvijek je imao valjanu vozačku dozvolu. Iz evidencije se vidi da je svake godine osim 2004. i 2011. barem jednom prijavljen. 

Najviše prijava prikupio je 2006. godine kada ih je dobio sedam. Iz prijave u svibnju te godine, imao je od 0,5 do 1,5 promila u krvi, a taj dan je dobio još dvije prijave. Nije bio vezan i oglušio se na zahtjev policije da zaustavi vozilo. U prosincu 2006. zaustavljen je jer je prebrzo vozio izvan naselja, a sa sobom nije imao vozačku dozvolu.

Idi na 24sata

Komentari 134

  • LadislausKish 06.06.2013.

    Pa ljudi moji ,Vi ne znate gdje živite,ni kakvo sudstvo imate i ostale institucije.Toliko nezakonitosti a svi lovaši na slobodi ,u institucijama i beru novce i još su celebriti. Imah i ja jedan nesretni slučaj gdje je optuženi izazvao svojim nadobudnim ponašanjem nesreću s smrtnim posljedicama i kada je bilo suđenje ...sudcima je bilo problamatično moje ime i prezime a drugo je sve relevantno.....Žalosno...dođe čovijeku da uzme pravdu u svoje ruke ..pa ipak kada razmisli...mrtvi se ne vraćaju a sve drugo je samo tuga do kraja života i suze teške i gorke.

  • trollzor333 12.07.2012.

    svi smo mi jednaki,ali neki su jednakiji od drugih :)

  • mjm 11.07.2012.

    a kaj se svi čudimo kad znamo svi kak ova država funkcionira ko ima para može kaj hoče

Komentiraj...
Vidi sve komentare