To je to što me zanima!

Prijeti im kazna: Srbe u Kanadi prijavili zbog pravljenja ajvara

Iako su davno napustili Srbiju nisu se, kažu supružnici Rosić, odrekli pripremanja zimnice kao ni pečenja crvene paprike za ajvar. Goran vjeruje da ga je prijavila susjeda..
Vidi originalni članak

Bračni par koji godinama živi u Kanadi mogao bi odgovarati pred tamošnjim sudom zbog pečenih paprika, piše Alo.rs.

Iako su davno napustili Srbiju nisu se, kažu, odrekli pripremanja zimnice kao ni pečenja crvene paprike za ajvar.

- Živim u Kanadi od 1989. godine i dobro znam sve njihove propise. Baš zbog toga nisam palio vatru na otvorenom. Međutim, očigledno da je to nekome sad zasmetalo - kaže Goran Rosić koji pretpostavlja da ga je prijavila susjeda.

Vatrogasci su dojurili u dvorište, a brzo je stigla i tužba. 

- Kanađani obožavaju ajvar. Svake godine smo našim kanadskim prijateljima žena i ja poklanjali po teglu. Možda u ponedjeljak kad je zakazano ročište ponesem i sucu jednu - kaže Goran Rosić te dodaje kako je prema kanadskom zakonu za nepoštivanje zabrane paljenja vatre na otvorenom u određeno vrijeme propisana kazna 50.000 dolara.

Ipak, optimističan je i nada se sretnom kraju.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Jacksss 21.08.2017.

    koji glupi naslov nije problem u ajvaru nego očito u nepropisnom paljenu vatre što nije šala.. a ko zna što tu još stoji iza toga tako da ne pišite glupe članke..

  • Krelee 20.08.2017.

    kuvao je crevca na kiselo u kotlu na dvorištu svaki tjedan a ponekad i iskuhavao donji veš a ne samo ajvar pa susjedima dizalo želudac , dimilo se od vatre, morali su nekako reagovati.

  • mrvoni 20.08.2017.

    Nije zbog ajara, nego do vatre.

Komentiraj...
Vidi sve komentare