To je to što me zanima!

Prijeti im smrtna kazna: Oteli curicu, silovali i brutalno ubili

Forenzičari su otkrili da su ju drogirali tabletama protiv tjeskobe. Više su ju puta silovali, palili joj tijelo, pretukli ju kamenom i naposlijetku zadavili. Slučaj je potaknuo ljude na prosvjed
Vidi originalni članak

Šestorici muškaraca iz Indije prijeti smrtna kazna nakon što su proglašeni krivima za silovanje i ubojstvo djevojčice, osmogodišnje Asifu Bano. Nju su drogirali, zatočili u hinduistički hram i tamo ju seksualno zlostavljali tjedan dana. Nakon toga su ju kamenom pretukli do smrti. 

Među napadačima su bila i dvojica policajca. Moguće je da sva šestorica budu osuđeni na smrtnu kaznu, prenosi Daily Mail. 

Jedan od napadača, Sanji Ram, umirovljeni je državni službenik i čuvar hrama u kojem su napali djevojčicu. Sedmi muškarac je oslobođen otpužbi, a osmi napadač će imati posebno suđenje jer je maloljetnik. 

U optužnici stoji da su oteli djevojčicu iz muslimanskog nomadskog plemena u siječnju 2018. dok je čuvala ponije svoje obitelji na paši u podnožju Himalaje. Tijelo je pronađeno u šumi tjedan dana kasnije. Bilo je osakaćeno i silovano. 

Forenzičari su otkrili da su ju drogirali tabletama protiv tjeskobe. Više su ju puta silovali, palili joj tijelo, pretukli ju kamenom i naposlijetku zadavili. Slučaj je potaknuo ljude na prosvjed u pokrajini Jammu i u nekoliko drugih gradova u Indiji. Jedan se održao i u ponedjeljak, na dan suđenja. 

Jammu i Kašmir su regije u Indiji u kojima dominiraju muslimani, no na jugu regije Jammu, gdje se ovaj slučaj dogodio. U tom su dijelu dominantni hindusi.

Muslimanski aktivisti su osudili ovaj slučaj i proglasili ga zločinom protiv njihove zajednice, dok neki pripadnici hinduističke zajednice tvrde da se ove muškarce nepravedno optužilo.

Na suđenju je rečeno i da je jedan od njih navodno drugom rekao da još malo odgodi ubojstvo djevojčice, kako bi ju mogao posljednji put silovati.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Hanss_1 11.06.2019.

    sisarkama naopaku guzice im napunit kad idu u wc sisarka od bota se rsiri da osjete gamad sta je to silovanje kite im osjec i natjerat da pojedu i jaja skuhat nameko i njih da pojedu pa na kolac nabit tako da zadnji put osjete sex

  • spirit lamp 11.06.2019.

    To su rezultati genocida zenskih fetusa u Indiji. Zena sve manje, muskih sve vise. Zena za brak nema, a nevjencane ne smiju dirnuti. Pa se isfrustrirana gamad okrece najmanjima. Fuj, bolesnici....

  • lolita 29 10.06.2019.

    Indija je ogromna zemlja i cijeli svijet zatvara oci na ovakve stvari!! E da se ovo desilo u siriji vec bi oni tamo pravili reda

Komentiraj...
Vidi sve komentare