To je to što me zanima!

Prijetila da će raznijeti deset aviona da muž ne radi noćnu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sorayi je bilo dosadno. Nazvala je policiju i zahtijevala da njezin suprug ne radi noćnu smjenu. Nisu joj pomogli pa im zaprijetila. Suprug ne radi u zračnoj luci
Vidi originalni članak

Amerikanka Soraya Evette Billinge prijetila je policajcima u zračnoj luci u Fort Myersu na Floridi da će raznijeti deset aviona jer joj ide na živce što suprug mora raditi noćnu smjenu. Rekla im je kako ne želi više da radi po noći jer je njoj dosadno samoj. Zaprijetila je nakon što se razbjesnila jer joj nisu pomogli. 

- Ok, raznijet ću ih, raznijet ću onda deset aviona - rekla je Soraya prije nego što je bijesno poklopila slušalicu. Nakon toga nazvala je opet i razgovarala s narednikom, piše Daily Mail. Tvrdila je kako nije prijetila. Susjed Boswell Grant ispričao je kako se šokirao vidjevši nekoliko policijskih automobila ispred kuće.

- Nisam znao što se događa - dodao je. Policija je uhitila Sorayu i optužila je zbog prijetnje bombom. Iz policije su izvijestili kako njezin suprug ne radi ni u zračnoj luci ni za policiju u zračnoj luci. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mery24 09.11.2011.

    eto,šta dosada učini od čovjeka

Komentiraj...
Vidi sve komentare