To je to što me zanima!

Prijetio da će baciti bombu na 'Rebro': Sud oslobodio Dolenca

Dolenec nam je rekao kako je u tom trenutku kad je zvao ured predsjednice tražeći pomoć za svoju kćer Vanesu, koja je teško bolesna, više za sebe nego kao prijetnju izrekao te riječi...
Vidi originalni članak

- Nisam nikome prijetio i stoga sam sretan što je Krešimir Pavlović, sudac koprivničkog Općinskog suda donio pravičnu odluku te me oslobodio optužnice za prijetnju. Presuda je nepravomoćna i nadam se da će u slučaju žalbe viši sud potvrditi – kazao je za 24 sata, Dragan Dolenec, koji je telefonski zbog bolesne kćeri nazvao ured predsjednice Kolinde Grabar Kitarović i prijetio da će baciti bombu na zagrebački KBC Rebro i zaklati liječnika.

Suđenje je bilo 19., a presuda je objavljena u petak u 14 sati. Dolenec nije krio svoje zadovoljstvo te nam je rekao, kako je u tom trenutku kad je zvao ured predsjednice tražeći pomoć za svoju kćer Vanesu, koja je teško bolesna, više za sebe nego kao prijetnju izrekao te riječi.

No, odmah isto poslijepodne nakon pretrage kuće u Koprivnici, Dolenec je odveden na kriminalističko istraživanje te je potom završio u istražnom zatvoru.

Nakon toga i predsjednica je posjetila Vanesu koja se liječi na KBC Rebro i napokon je HZZO odobrio plaćanje troškova operacije u Americi, gdje bi se djevojčici koja je učenica 8. razreda trebao rekonstruirati mjehur. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 19.10.2018.

    Bravo za Drageca!!!

  • sit_lazi 19.10.2018.

    Kad su kreature izvukle plinske boce na savsku i tukli muriju na markovu trgu nije nitko optuzen. Stvarno ne vidim zasto bi i ovog optuzili

  • lovac na tuljane 19.10.2018.

    Znači rješenje problema je zvati kraljicu i prijetiti svima po redu ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare