To je to što me zanima!

Prijetio mu godinama: Ubit ću te čim nam otac umre...

NAJAVIO ZLOČIN: Tihomir Konjević (68) je prijetio svom 56-godišnjem bratu da će ga smaknuti. Kći ubijenog muškarca plakala je i molila da vidi tijelo
Vidi originalni članak

Tihomir Konjević (68) uhićen je zbog ubojstva svog brata Željka (59) u ponedjeljak oko 6 sati na tramvajskoj stanici u Vukovarskoj ulici, na križanju s Radničkom cestom. Prema neslužbenim informacijama ubio ga je jednim hicem iz pištolja kućne izrade. Stariji se brat prije nekoliko godina zakleo kako će ubiti mlađega kad im umre otac. Jedna je svjedokinja spazila Tihomira dok je bježao u smjeru Autobusnog kolodvora. Nazvala je policiju koja je osumnjičenog brata uhitila u Supilovoj ulici. Odveli su ga na kriminalističku obradu. Tihomir Konjević pucao je u mlađeg brata s leđa, pogodivši ga bočno ispod ramena. Nesretni Željko je iskrvario na mjestu.  Policiju je nazvao i vozač ZET-ova tramvaja, a kada su policajci stigli, našli su pištolj s jednim metkom pokraj Željkova trupla. Neslužbeno doznajemo kako Željko nikad nije prijavio bratove prijetnje niti je policija ikad intervenirala u toj obitelji.
- Željko je bio jako miran i dobar, staložen čovjek - govore njegovi susjedi sa Sigečice. Njegova brata, govore, ne poznaju.
- Živi s kćeri i suprugom u njezinu stanu već godinama. Znam da je prije radio u TEŽ-u - prepričavali su u nevjerici. Policijski očevid trajao je do 9 sati, a pojavila se i žrtvina shrvana kći. U suzama je molila  i jecala da vidi oca pa su je policajci posjeli u automobil i odvezli kući.

OČEVID POD ŠATOROM
Policija je iznad trupla podignula šator, a očevid je trajao tri sata. Tvrtka Pokop odvezla je truplo, a poslije su došli vatrogasci kako bi isprali krv sa stanice i iscrtanu liniju oko tijela.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Nizozemac 20.09.2010.

    Pa prikazite sliku i od zlikovca, gada koji je usmrtio rodjenog brata

  • rođin rođo1 20.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • merien1990 20.09.2010.

    ne trebaju nam nikakve poplave i potresi za smak svijeta, sami ćemo se poubijat!

Komentiraj...
Vidi sve komentare