To je to što me zanima!

Prijetio muškarcu (57) smrću pa ga udario sjekirom po glavi

Ozlijeđenom muškarcu pružena je pomoć u OB Pula, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen. Policija je privela osumnjičenog (63) u pritvorsku jedinicu PU istarske.
Vidi originalni članak

Zbog pokušaja nanošenja teških tjelesnih ozljeda i prijetnje, policija je privela osumnjičenog u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Muškarca (63) sumnjiče da se 29. svibnja oko 17 sati, ispred kuće u mjestu Most Pićan,  prvo verbalno, a potom se i fizički sukobio s 57-godišnjakom.

Mahao je sjekirom,  te je u jednom trenutku njome i udario 57-godišnjaka po glavi. Ozlijeđenom muškarcu pružena je pomoć u OB Pula, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen. Kriminalističkom istragom je utvrđeno da je osumnjičeni muškarac 57-godišnjaku u više navrata prijetio smrću te se protiv njega, uz kaznenu prijavu za tešku tjelesnu ozljedu u pokušaju, podnosi i kaznena prijava za prijetnju.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • fallout2 01.06.2019.

    u apsurdistanu se udarac sjekirom u glavu na sudu vodi kao kazneno djelo prijetnje.

  • 01.06.2019.

    Jesu li ova dvojica muskarci ili su djedovi? Kad se pise o zenama tih godina obavezno se istskbe pridjev baka, bakica itd.. a ova dva su muskarci. To sto nemaju pridjev djed , su malo uzdignuti iznad baki, bakuca jer su muskarcine... i kao takvim se moze dogodit, sjekira, budak ili noz.. a da su djedovi onda bi imali unucice, onda bi svingali, onda bi napadali unuke i njihove prijatelje, prijateljice.. a ovako kad su muskarcine tuku se izmedju sebe... sta je to u zraku , vodi , itd

  • Chosen_one 31.05.2019.

    jel ušicama ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare