To je to što me zanima!

Prijetio nožem i pljačkao: U Zadru policija uhvatila mladića

U trgovini je prodavačica rekla da mu neće dati novac pa se okrenuo i otišao bez plijena. U drugoj je ulici upao u trgovinu i pobjegao s plijenom, a onda je krenuo u ljekarnu
Vidi originalni članak

Maskirani muškarac banuo je u utorak  oko 17.45 sati u trgovinu u Ulici Stjepana Radića u Zadru. Zaprijetio je nožem. Prodavačica je  rekla da mu neće dati novac pa se okrenuo i otišao bez plijena.
Nedugo zatim, u 18.15 sati u Ulici Put Kotarskih serdara u trgovinu je ušao maskirani muškarac, zaprijetio nožem i dobio utržak iz blagajne te pobjegao.

Već oko  20 sati u Ulici Ante Starčevića,  nepoznati razbojnik  banuo je u ljekarnu. Zaprijetio je, kako kažu u policiji, najvjerojatnije nožem, što znači da  ljekarnica nije dobro vidjela čime prijeti, te ukrao novac i pobjegao. Nije, međutim, daleko stigao.

- Sinoć iza 20 sati policijski službenici su uhitili jednu osobu, koja se dovodi u svezu s počinjenim razbojništvima. Mlađa muška osoba se nalazi u prostorijama policije te je u tijeku kriminalističko istraživanje zbog sumnje u kaznena djela razbojništva - kažu zadarski policajci.
Još nisu sigurni je li sva tri razbojništva napravio isti razbojnik ili više njih. U sklopu krim obrade to bi trebalo izići na vidjelo. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare