To je to što me zanima!

Prijetio pištoljem, iz dječje trgovine ukrao 25.000 kn

Naoružani razbojnik upao je u subotu oko 22 sata u Magminu trgovinu Turbo Limač u Avenue Mallu u Zagrebu. Iz Magme kažu da su radnice u šoku
Vidi originalni članak

Naoružani razbojnik upao je u subotu oko 22 sata u Magminu trgovinu Turbo Limač u zagrebačkom Avenue Mallu. Zaposlenicama je zaprijetio pištoljem i uzeo oko 25.000 kuna. Iz Magme kažu da su četiri radnice, stare od 19 do 27 godina, još u velikom strahu i šoku. Zaštitari Klemm sigurnosti, s kojima Magma ima ugovor, u vrijeme pljačke prikupljali su utržak u ostalim Magminim prodavaonicama u trgovačkom centru.
- Zabrinjavajuće je da su prodavačice vrištale od straha, no nitko iz redovitog osiguranja centra niti iz bliže okolice nije im pomogao ni vidio pljačkaša - stoji u Magminu priopćenju. Vlasnici smatraju kako je pljačkaš mogao ozbiljno ugroziti javnu sigurnost, a posebno ih je uznemirilo to što je samo sat vremena prije pljačke trgovina, koja prodaje dječje igračke, odjeću i opremu za djecu, bila puna roditelja s malom djecom. Iz Magme dodaju kako se nadaju da će policija temeljito istražiti i moguće propuste u osiguranju trgovačkog centra. Inače, ovo je druga oružana pljačka Magminih trgovina u Zagrebu u posljednjih sedam dana.

DRUGA PLJAČKA MAGME U TJEDAN DANA
Magma je poslala priopćenje u kojem traži istragu sigurnosti u Avenue Mallu. Vlasnik Magme Goranko Fižulić zabrinut je jer je ovo već druga pljačka Magmine trgovine u samo tjedan dana.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Inkspot_1 11.04.2010.

    2 Crmljo: Ti si strucnjak za sigurnost ili samo trolas?

  • Inkspot_1 11.04.2010.

    Znaci, zastiar se trebao goloruk za placu od 2500 kuna baciti na razbojnika? Pravilo struke nalaže da se razbojniku da novac i ne sprecava ga se. Najgore sto se moze desiti je da pocne pucati Sva sreca da nitko nije stradao. Novac je osiguran, a policija dalje odraduje svoj posao. Priopcenje Magme je katastrofa, dok recinmo nije navedeno da je MAgma natjerala djelatnice koje su jučer opljačkane da rade i danas. Čisti robovlasnicki odnos bez imalo ljudskosti.

  • zvijer 11.04.2010.

    pa ti sad idi u shoping centar mirna mozga.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare