To je to što me zanima!

Prijetio roditeljima, razbijao im stakla po kući: Priveli su ga...

Sucu istrage Županijskog suda u Rijeci podnijet je prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv muškarca (33). Roditelje zadnje dvije godine konstantno vrijeđao, prijetio im...
Vidi originalni članak

Općinsko je državno odvjetništvo u Rijeci po primitku kaznene prijave Policijske uprave primorsko-goranske protiv 33-godišnjeg muškarca, a zbog počinjenja kaznenog djela nasilja i kaznenog djela prijetnje provelo je prvo ispitivanje dotičnog.

Postoji osnovana sumnja da on je tijekom 2018. godine pa do 12. kolovoza 2020. u okolici Rijeke, s ciljem da kod svojih roditelja izazove osjećaj straha i nesigurnosti kao i osjećaj poniženja, učestalo ih vrijeđao te im upućivao prijeteće riječi.

NASILNIK IZ LIKE Hvatao je za vrat i prignječio joj ruku: Istražni zatvor nasilniku koji je pred djecom napao ženu

Osnovano se sumnja i da je 12. kolovoza 2020. prvo telefonskim putem majci uputio prijeteće riječi, a potom došao u obiteljsku kuću i oštetio osobno vozilo u vlasništvu njegova oca, te razbio staklo na stražnjem ulazu obiteljske kuće, vrata i dio namještaja. Opisano postupanje izazvalo je kod njegovih roditelja osjećaj straha i bojazni za vlastiti život.

NA ŽUPANIJSKOM SUDU U GORICI Pijan udarao drvenom letvom oca po glavi: Određen je pritvor velikogoričkom nasilniku (35)

Sucu istrage Županijskog suda u Rijeci podnijet je prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • little John 15.08.2020.

    Tako treba, reagirati promptno za 3 godine.

  • Major Gašpar 14.08.2020.

    To je prototip ponašanja današnjeg mladog čovjeka kojemu su roditelji davali bezrezervnu podršku u svim njegovim nestašlucima zato jer je njihovo dijete i naravno sada kada treba djetetu od 33 god. dati možda nešto đeparca za cugu nastane lom ,a poznajem nažalost previše takvih roditelja i tu nema pomoći !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare