To je to što me zanima!

Prijetio supruzi i kćeri da će ih ubiti: Kontrolirao ih je i tukao...

Od 2016. godine je supruzi razbio četiri mobitela, fizički ju napadao, na nju bacao stvari koje su mu se našle pri ruci. Bio je revoltiran što mu je kćer u vezi sa starijim muškarcem
Vidi originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu, ispitalo je 49-godišnjaka zbog kaznenih djela nasilja u obitelji i prijetnji, a sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila 49-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Muškarca se sumnjiči da je od ožujka 2016. godine u obiteljskoj kući u okolici Varaždina, učestalo pijan vrijeđao i omalovažavao, te fizički napadao svoju suprugu, revoltiran što je njihova kći u vezi sa starijim muškarcem.

Na suprugu je bacao stvari koje su mu bile pri ruci. Najmanje četiri puta je razbio njezine mobitele, kontrolirao je njezino kretanje i kupljene autobusne karte, oduzimao joj automobil, provjeravao njezine platne liste i obustave plaće. Sumnjiči se i da je 16. i 19. siječnja ove godine prijetio svojoj supruzi, kćeri i njezinom partneru da će ih sve ubiti. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 24 SATA NON-STOP 23.01.2019.

    nije provjerio platnu listu kcerkinog ozenjenog ljubavnika?! mozda bi ga pozelio odmah za zeta!

  • dysko_lija 23.01.2019.

    pa naravno da ju je prebio kad je kupila 4 mobitela.....sala, poznajem osobe sa slicnim iskustvom, tuga i jad :(

  • iinvidico 23.01.2019.

    Alkohol unisti covjeka,a taj covjek ilu alkoholicar unistava svoje bliznje...srecom nisam imai alkoholicara u svojoj blizini,ali znam ljude koji jesu ili ga jos imaju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare