To je to što me zanima!

Prijetio svojoj djeci i supruzi, a onda pištolj uperio u policajca

Uspjeli su ga locirati u kafiću u Dubrovačkoj ulici. Pokušali su prići kafiću, ali se muškarac zatvorio unutar objekta i prijeteći policajcu uperio pištolj u njega
Vidi originalni članak

Splitska policija je privela 45-godišnjaka koji im je u večeri s petka na subotu zadao dosta problema. Sve je počelo oko 23.30 sati u stanu u Šimićevoj ulici gdje se muškarac nasilnički ponašao prema supruzi (41) i djeci koja su mlađa od deset godina. Zaprijetio je supruzi pištoljem i potom napustio stan. 

Supruga je obavijestila policiju koja je izišla na teren i dala se u potragu za naoružanim muškarcem. 

Uspjeli su ga locirati u kafiću u Dubrovačkoj ulici. Pokušali su prići kafiću, ali se muškarac zatvorio unutar objekta i prijeteći policajcu uperio pištolj u njega. Odmah potom je zaprijetio da će se ubiti i prislonio pištolj na glavu. 

Policajci su u pojačanje pozvali kolege iz interventne postrojbe, koji su se upustili u dugotrajne pregovore s muškarcem. Na kraju ih je oko 3 sata pustio da uđu u kafić i predao im pištolj. Policajci su ga uhitili i odveli u postaju te mu izmjerili više od jednog promila alkohola u krvi. Nakon otriježnjenja su nad muškarcem obavili krim obradu.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Istra_SD 06.09.2015.

    prijetnja da će se ubit??? pa samo okidaj...

  • škver 06.09.2015.

    pravi muskarcins.primjer svojoj.djeci.

  • ivanbiljan68 06.09.2015.

    U toj su (ne)prilici govorila dvojica : alkić i ON. Alkić ga je nagovarao,da maltretira obitelj,a ON se tome opirao. Ipak je on potkrijepio dodatnim"snagama alkića"pa je alkić prevladao. A,kad se alkić odseli iz organizma,onda nastaje košmar i budi se savjest,kajanje monodijalozi su neizbježni....

Komentiraj...
Vidi sve komentare