To je to što me zanima!

Prijetio ženi i njenoj djeci, u kući su mu našli oružje

Muškarcu s područja Benkovca su u kući pronašli pet bombi, 1200 komada streljiva, 1,6 kilograma eksploziva trotil i 300 grama eksploziva TNT
Vidi originalni članak

Policija sumnjiči muškarca (51) sa Benkovačkog područja da je u četvrtak oko 17 sati u obiteljskoj kući žene (39) prijetio njoj i njezinim maloljetnim sinovima. Policija je muškarcu pretražila kuću i našla pet bombi, 1200 komada streljiva, 1,6 kilograma eksploziva trotil i 300 grama eksploziva TNT. Policija mu je to sve oduzela. U subotu će muškarca uz kaznenu prijavu za prijetnju i nedozvoljeno posjedovanje oružja i eksploziva privesti istražnom sucu u Zadru.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • clara 17.09.2010.

    Kolika je kazna za ovakvo ponašanje, rećii ću vam iz nažalost svog iskustva...dakle, policija odradi posao , privede ga, nađe oružje, utvrdi prijetnje itd...nakon noći u pritvoru manijak odlazi državnom odvjetniku , potom istražnom sucu...koji , naravno (prvenstveno državni odvjetnik) sasluša počinitelja i procjene da nije opasan i puštaju ga na slobodu, jer on ili nije priznao djelo ili se pokajao, kao bio je izazvan njenom reakcijom nekakvom, krivom riječi ili njenim očajnim vapajem da je ostavi na miru, slaže kako je ona kriva ...i eto...već do podne on je na slobodi....i sve ispočetka..pa u nekim slučajevima ga spriječe da počini prijašnje prijetnje a u nekim on ih ostvari...eto tako to ide sa nekim državnim odvjetnicima koji rade svoj posao \"kako treba\"!!!!!!

  • ružno pače 17.09.2010.

    pistolj nije vise u modi, bombe su IN. poceli se raznosit ko na bliskom istoku.

  • clara 17.09.2010.

    Nema policija ništa sa puštanjem manijaka na slobodu, u trenu kad on iziđe iz pritvora, i bude prepraćen istražnom, prestaje ingerencija policije...nisam ni ja to vjerovala dok nisam doživjela..

Komentiraj...
Vidi sve komentare