To je to što me zanima!

Prijetnje smrću i Vesni Pusić: 'Izdajico, zaklat ću te ko prase'

Ovo je poruka jednog hrabrog hibridnog ratnika. Naravno, prijavljenog policiji. Pravoj, ne hibridnoj, napisao je GLAS i objavio prepisku između Vesne Pusić i muškarca
Vidi originalni članak

Nakon Gorana Beusa Richembergha, prijetnje smrću primila je i druga zastupnica GLAS-a - Vesna Pusić.

- Ovo je poruka jednog hrabrog hibridnog ratnika. Naravno, prijavljenog policiji. Pravoj, ne hibridnoj - napisao je GLAS na Facebooku i objavio prepisku između Vesne Pusić i muškarca koji joj je izravno zaprijetio smrću.

ZBOG MINUTE ŠUTNJE ZA PRALJKA Beusu Richemberghu zaprijetili smrću: 'Izbost ću te na cesti...'

- Izdajico jedna smrd***a, čekaj dok dođem u Zagreb. Zaklat ću te ko prase - stajalo je u poruci.

Vesna Pusić odmah je odgovorila: 'Nadamo se da ste svjesni da je vaša poruka prijetnja smrću i da ste prijavljeni polciji'.

- Ajde, tako i tako nisam u Hrvatskoj. Izdajico. I znam da me nećeš prijaviti jer dobivaš svaki dan tako nešto - odgovorio joj je muškarac.

Pusić je potom odgovorila: 'Policija radi i u Njemačkoj. Još bolje nego u Hrvatskoj. Do viđenja.'

Oko 40 minuta nakon toga, muškarac je očito shvatio da je vrag odnio šalu pa se krenuo ispričavat: 'Oprostite, bio sam ljut. Neće više doći do toga. Molim vas oprostite'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 365

  • ciara46 01.12.2017.

    I onda se netko čudi pravomoćnim presudama rat.zločincima, kada pojedinci i sada prijete smrću,gnjusnim izjavama, a kao ovo je demokracija i svak može imati svoje mišljenje. Možete misliti što su onda radili u ratu. A jako je krščanski ubiti se, pravi katolici. Molim zašutite i bavite se važnijim problemima i gledajte u budučnost.Vesni dajte zaštitu, jer ovom zemljom šeću opasni zlikovci, monstrumi.

  • 01.12.2017.

    Ljudi ne prljajte ruke. Ove kreature to ne zaslužuju...

  • dahhmal 01.12.2017.

    Ta baba se nema kaj bojati nju ne bi ni stapom taknuo jedino mi je krivo kaj ta baba godinama rovari protiv Hrvatske a zivi ko bubreg u loju dok mi koji smo krvarili sada smo postali teret

Komentiraj...
Vidi sve komentare