To je to što me zanima!

Prijevode vrijedne milijun eura poklanjamo Srbiji?

I dok srpski dužnosnici tvrde da će im Hrvatska pokloniti prijevode dokumenata neophodnih za pristupanje EU, u Vladi kažu da to tek treba vidjeti
Vidi originalni članak

Predsjednik vanjskopolitičkog odbora Skupštine Srbije Dragoljub Mićunović izjavio je za Blic da je s hrvatskim dužnosnicima posebno s premijerom Sanaderom istaknuo da će Hrvatska pomoći Srbiji da ne prevodimo na stotine neophodnih dokumenata vezanih uz pristupne pregovore s Europskom unijom. Naša zemlja na prijevode tih dokumenata potrošila je oko milijun eura.
-Spremni su nam ih pokloniti i to će premijer Sanader ponuditi tijekom posjeta Srbiji 20. ožujka - rekao je Mićinović.
Izvijestio je i da je dobio obećanje da se Hrvatska neće uvjetovati ulazak Srbije u EU kao što to čini Slovenija Hrvatskoj. U Vladi kažu da se tek treba vidjeti pod kojim uvjetima će Hrvatska ustupiti te prijevode Srbiji. Napominju i da je takav vid pomoći Hrvatska spremna ponuditi BiH i Crnoj Gori.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Trampy 15.03.2009.

    Jednostavno ... U EU ulazimo kad i Srbija ... to naš premijer dobro zna samo nije u interesu da to zna i raja. I sad moramo napraviti sve što treba da i Srbija što prije uđe u EU ... i njezina sestra Crna Gora takođe.

  • nina1307 15.03.2009.

    Obecanje ludom radovanje! Nista se ne \"poklanja\" samo tako! Mora biti nekakve kompenzacije, a mi gradjani cemo, kao i obicno, to saznati zadnji...ili NIKADA! A to da im necemo praviti ultimatume kao i Slovenija nama...???? Ma daaajte, jedva cekamo da pocemo sa spiskom koji je sastavljen jos 1995-e! Zivi bili pa vidili...

  • Tornado 15.03.2009.

    Bar cemo ovime pokayati da nismo ****** kao neki...

Komentiraj...
Vidi sve komentare