To je to što me zanima!

"Prijevremene izbore ćemo tražiti kad uđemo u E. uniju"

Imamo ekipu koja je nekompetentna, neekspertna pa čak i prepotentna. Nakon ulaska u EU tražit ćemo prijevremene parlamentarne izbore, kazao je Karamarko
Vidi originalni članak

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko je rekao za HRT kako se pokazalo da je Plan 21 Kukuriku koalicije bio obmana te da će nakon ulaska Hrvatske u EU zatražiti prijevremene izbore. 

- Imamo ekipu koja je nekompetentna, neekspertna pa čak i prepotentna. Nakon ulaska u EU tražit ćemo prijevremene parlamentarne izbore - kazao je Karamarko. Istaknuo je i kako je u ovoj teškoj gospodarskoj situaciji besmisleno "jurcati za nekim rejtingom". 

Karamarko je između ostalog priznao i kako su imali nekih problema u stranci te kaže kako je sada atmosfera dobra. Izbacivanje Jadranke Kosor iz stranke nije želio komentirati. 

Idi na 24sata

Komentari 113

  • FranjoFerencina 05.03.2013.

    hahahahahahahahahaah.........buuahhhhahahahaahah!!!!!!!!

  • Ain Stein_535 05.03.2013.

    HDZ je največa obmana odkada je hrvata i hrvatstva. Zato NE TRKELJAJ KARAmarko.............................................................

  • zlatarx 05.03.2013.

    Ne treba podcjenjivati Karamarka i društvo,jer ovo su samo probni baloni,a pravi potezi slijede najesen.Kao običnog građanina ove zemlje,jako me zabrinjava ova vojno-špijunska kombinacija i svašta bi se moglo dogoditi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare